Uz skolu - ar taksometru! 8

 
1.septembris 2010 8:41

Sākoties jaunam mācību gadam Smile Baby Taxi rīko akciju "Uz skolu ar taksometru". Vecākiem vairs nav jādod savam bērnam naudu braucieniem ar taksometru.

Pietiek ar to, ka bērnam ir Smile Baby Taxi norēķinu karte.

<250>"Gribam apsveikt visus ar jaunā mācību gada sākumu. Speciāli skolniekiem un viņu vecākiem uz šiem svētkiem mēs esam sagatavojuši īpašu piedāvājumu. Mūsdienu skolnieki ļoti ātri top pieauguši un kļūst patstāvīgi. Izmantojot Smile Baby Taxi norēķinu kartīti, vecāki var būt pārliecināti, ka nepieciešamības gadījumā viņu bērns varēs droši nokļūt mājup vai skolā", - stāsta Smile Baby Taxi pārstāvis Aleksejs Ignatjevs.

Vecākiem, kas vēlas izmēģināt taksometra kartes darbībā, Smile Baby Taxi rīko speciālu akciju „Uz skolu ar taksometru”. Pēc kompānijas datiem, skolas vecuma bērni apmaksā taksometra pakalpojumus ar skaidru naudu, ko saņem no vecākiem. Smile Baby Taxi norēķina kartes ļaus izmantot taksometra pakalpojumus, neizmantojot skaidru naudu. Izmantojot karti vecāki varēs redzēt kad un uz kurieni ir braucis bērns, jo visu braucienu vēsturi var redzēt speciālajā mājas lapā internetā, izmantojot individuālo lietotāja vārdu.

Kompānija Smile Baby Taxi rīko akciju "Uz skolu ar taksometru" tikai "Zinību dienu" laikā. Akcijas ietvaros trīs dienu laikā no 1. līdz 3. septembrim varēs pasūtīt karti bezmaksas testa braucienam 5 Ls vērtībā. Papildus tam, visiem, kas būs noformējuši norēķinu karti, Smile Baby Taxi dāvina 20% atlaidi visu septembra mēnesi.

Pasūtīt karti un saņemt dāvanas var aizsūtot pieprasījumu uz info@babytaxi.lv

Smile Baby Taxi ir sakomplektēti ar speciāli apmācītiem vadītājiem un bērnu sēdeklīšiem, kā arī ir vienīgie taksometri Rīgā speciāli radīti bērniem.

 
Visi komentāri
 
278547. viesis 1.septembris 2010 10:52
0 0 Atbildēt

Priecājos, ka taksometru vadītāji ir īpaši apmācīti šādu bērnu pārvadāšanā, durvju atvēršanā un palīdzības sniegšanā bērnam izkāpjot, brīdinot par to citus transportlīdzekļu vadītājus, vadītāji ir paaugstinājuši savu kvalifikāciju satiksmes drošībā un satiksmes noteikumu atkārtošanā.

Vadītāji prot noteikt bērna auguma garumu, taksometri ir sagatavoti bērnu pārvadāšanai, aprīkoti ar palikņiem, skolās ir norobežotas taksometru piebraukšanas vietas, kur nedrīkst atrasties citi skolēni, taksometri netraucētu pārvietoties citiem skolēniem un skolas autobusam!

278550. viesis 1.septembris 2010 13:14
0 0 Atbildēt

Domāju, ka ar skolēnu autobusiem tas process būtu saprotamāks,loģiskāks un lētāks. Arī audzinošāks. Bet teoretiski Rīgas apstākļos pietiek ar to pašu sab.transportu un vecāku auto. Taksis braucieniem uz skolu - šķiet tomēr nedaudz par šerpu jebkuros apstākļos. Varbūt, 1.sptembris varētu būt izņēmums.

278551. viesis 1.septembris 2010 13:18
0 0 Atbildēt

Vai bebīši iet skolā un vieni paši brauc ar taksi?

278558. viesis 1.septembris 2010 16:45
0 0 Atbildēt

IV, ir pietiekami daudz turiigu cilveeku, kuriem reizem shis nodereetu un taksha izmaksas viniem ir kapeikas. Ta kaa katram savs. :)

278567. viesis 2.septembris 2010 0:25
0 0 Atbildēt

pati ideja ir +/- Ok.

Bet ja runa ir par Smile taxi - tad tā tagad ir pilnīga miskaste. Kādreiz, sākumā, bija Ok, tagad nevar saprast, ko viņi tajās mašīnās dara - salons sasmacis, sēdekļu pārvalki netīri, krievu radio uz max, pašu šoferu paskats kā kuro reizi. Liekas, ka viņi tajos takšos dzīvo... :(

278583. viesis 3.septembris 2010 7:36
0 0 Atbildēt

smail taksī ir tie, kas "nobankrotēja", tā rezultātā pazaudēja daudzus lielus "karšu" klientus un tagad atkal izmisīgi vēlas dabūt atpakaļ savu tirgus daļu?

jau līdz pirmklasniekiem ir tikuši :D:D:D

278586. viesis 3.septembris 2010 10:48
0 0 Atbildēt

Pirmais:

Neko viņi nepazaudēja. Visi esošie klienti tika pārmesti uz jaunu SIA STO, un viss rullē. Pat klienta kartes nevajadzēja mainīt, tikai pielikums pie līguma un rēķins ar citiem rekvizītiem.

Mūsu valstī neviens nebankrotē pēc būtības - vnk visi aktīvi un klienti laicīgi tiek pārmesti uz «tīru» SIA, un vecā ar parādiem nomirst.

278749. viesis 14.septembris 2010 10:55
0 0 Atbildēt

Nashi Ljudi na taxi v "bulochnuju" neezdijut :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti