Augustā populārākais - «Renault Clio III» 3

 
16.septembris 2010 9:34

Latvijā augustā realizētas 55 Renault automašīnas, un tas ir par 12% vairāk kā šā gada jūlijā. Populārākais modelis augustā bija Renault Clio III – kopumā pārdota 21 šī modeļa automašīna.*

Latvijā 2010.gada augustā realizētas 55 Renault automašīnas – 28 vieglās pasažieru automašīnas un 27 vieglā komerctransporta modeļi.

Populārākais augustā – Renault Clio III

Augustā pieprasītākais pasažieru automašīnas modelis bija Clio III – kopumā pārdotas 21 šī modeļa automašīna. Savukārt laika periodā no 2010.gada 1.janvāra līdz 1.septembrim – 106.
Pēc pārdošanas apjomu rezultātiem šī gada populārākais Renault modelis ir jaunā Renault Megane – laika posmā no 2010.gada 1.janvāra līdz 1.septembrim pārdota 221 šī modeļa automašīna.
Statistikas rezultāti liecina, ka augustā Latvijā realizēti arī tādi Renault modeļi kā jaunā Laguna, Renault Koleos un jaunais Scenic.

Pieaug pieprasījums pēc Renault komerctransporta

Augustā Latvijā strauji pieaudzis pieprasījums pēc Renault vieglā komerctransporta – kopumā realizētas 27 automašīnas, no kurām populārākie modeļi – jaunais Renault Master (pārdotas 10 vienības) un Trafic Passenger (10 vienības). Pieprasījums pieaudzis arī pēc tādiem Renault vieglā komerctransporta modeļiem kā jaunais Kangoo Express un Trafic Fourgon.

Interesējas par Dacia Duster

Latvijā augustā pārdota viena Dacia Logan automašīna. Jānorāda, ka laika periodā no 2010.gada 1.janvāra līdz 2010.gada 1.septembrim Latvijā kopumā realizētas 80 Dacia zīmola automašīnas, un populārākie modeļi – Sandero un Logan. Renault oficiālie dīleri Latvijā norāda, ka šobrīd vērojama izteikta interese par Dacia jaunpienācēju – apvidus auto Duster –, kurš jau ieguvis gan klientu, gan ekspertu atzinību visā Eiropā.

* Avots: Auto Tirymai
 

 
Visi komentāri
 
278862. viesis 20.septembris 2010 15:15
0 0 Atbildēt

Runā gan, ka lielākā daļa šo mašīnu tiek izvestas atpakaļ uz Franciju un ar Latvijas tirgu minētajiem skaitļiem ir maz sakara.

278871. viesis 20.septembris 2010 22:10
0 0 Atbildēt

incanti kur parādās varka vadāt mašīnas?

278963. viesis 23.septembris 2010 21:41
0 0 Atbildēt

Pilnīgi iespējams,ka šeit(LV) uz doto brīdi ir attiecīgajam modelim vissaldākā cena visā ES-līdz ar to veikli darboņi to izmanto un dzimtajā Francijā uzstājas kā "pelēkie dīleri"-piedāvā auto ar visām garantijām utt.par zemāku cenu nekā "īstenie vietējie".Vācijā arī tādu dīleru netrūkst,un ir pamats-atsevišķiem autiņiem,pērkot citās ES valstīs,cena ir mazāka pat par 30-40%.Izplatītākie varianti-Somija,Grieķija,Spānija,Slovēnija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti