«Hyundai» Parīzes autosalonā – jauni modeļi un jauna tehnoloģija 5

 
23.septembris 2010 7:13

Hyundai dod startu visu Eiropu aptverošajam blīvam realizācijas periodam, nolaižot Parīzes autosalonā pārsegu četriem jauniem modeļiem.

Divi automobiļi – pilnīgi jaunais ix20 un atjaunotais i10 – uzsāk Parīzē savu pasaules debiju, ārkārtīgi populārajai modeļu rindai ix35 pievienojās divi jauni dzinēji, tiks dots arī starts Genesis Coupe pārdošanai Eiropā.


Hyundai ix20 Foto: Hyundai

Hyundai R&D centrā Russelsheimā izstrādātais, jaunais ix20 ir pēc ix35 jau otrais Eiropā radītais automobilis, kura noformēšanā izmantota jaunā Hyundai dizaina valoda „Tekošā skulptūra“. Pateicoties sportiskajam un dinamiskajam profilam, modeļa ārējā izskatā vairs nav ne pēdas no tipiskā, dotajam segmentam kastes veida, furgona imidža.



Nosaukums ix20 atspoguļo raksturīgo pilsētas tipa universālo džipa modeli – automobili, kurš vienlaicīgi ir praktisks, kā arī tas piedāvā neaizmirstamas dinamiska transporta līdzekļa izjūtas.

Hyundai ix20, kurš Latvijā parādīsies pārdošanā 2011.gada sākumā, paredzēts, pirmkārt, kā ģimenes automobilis jauniem cilvēkiem, jo modelim ir daudz priekšrocību tieši šai mērķa grupai: vismazākais degvielas patēriņš savā klasē un zems CO2 izmešu līmenis (sākot no 114 g/km), visjaunākās tehnoloģijas aktīvās un pasīvās drošības jomā, kā arī unikālā Hyundai piešķirtā piecu gadu garantijas pakete (Five Year Triple Care), kas satur piecu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma, piecu gadu auto tehniskā palīdzība un bezmaksas tehniskā kontrole vienu reizi gadā piecu gadu lakā.

Atjaunotais pilsētas automobilis i10 var izjust lepnumu par atjaunoto dizainu, kas noliek tagad šo mazlitrāžas automobili vienā rindā ar citiem Hyundai modeļiem, kas pārstāv jauno valodas formu. Cita starpā, atjaunotais i10 ieguvis arī jaunu 1,0-litrīgu dzinēju, kura CO2 izmeši sastāda tikai 99 g/km (i10 nav pārdošanā Latvijā).

Genesis Coupe – modelis, kurš visdrīzāk kļūs par vienu no Parīzes autosalona publikas magnētiem. 2010.gada pēdējā ceturksnī pārdošanā nonākošajam automobilim-kupejai varēs izvēlēties arī efektīgu 2,0 litru turbo dzinēju ar jaudu 219 z.s. vai jaudīgo 3,8-litru V6 303 z.s. dzinēju.
Autosalonā tiks izstādīti arī Genesis ar sedana virsbūvi, modeļa  Genesis Coupe dubultnieks un  Hyundai flagmanis – greznais Equus. Vēl nav zināms, vai šie modeļi nonāks tirdzniecībā Eiropā un kad.

Saskaņā ar savu mērķi iekarot vadošās pozīcijas pasaulē apkārtējās vides saudzējošo tehnoloģiju jomā, Hyundai Parīzē prezentēs vairākus modeļus, kuri izstrādāti apkārtējās vides saudzējošo programmu ietvarā Blue DriveTM, t.sk. sevišķi populārā C-segmenta pilsētas džipa Hyundai ix35 jauno versiju. CO2 izmešu  daudzums izstādē pārstāvētajam hibrīda modelim Hyundai ix35 ar dīzeļdzinēju sastāda tikai 117 g/km.

Tagadējais Hyundai autosalons paplašināja savu izstādes demonstrācijas laukumu par 66% ar mērķi sniegt plašu produkcijas asortimentu un jaunas tehnoloģijas maksimāli lielākā apjomā.

 
Visi komentāri
 
278960. viesis 23.septembris 2010 15:20
0 0 Atbildēt

Kaut kā dīvaini tie jaunie Hundai auto tiek sadalīti pārdošanai : eiropas tirgus, ASV tirgus, vietējais tirgus...? Cik zināms, jaunā sonata jau tiek tirgota pat ASV, bet pie mums tā redzēta tikai bildēs. Iepriekšējā sonata jau noņemta no ražošanas. Lielās klases hundai-genesis un genesis caupe Latvijā vispār nav piedāvāti , kaut arī daudzās valstīs (īpaši ASV) ir ļoti populari. Faktiski, pie mums šobrīd nekādi hundai sedani šobrīd vispār nav nopērkami . Nezinu neko par kaut kādiem specmodeļiem vietējā Korejas tirgā, bet domāju, ka genesis par sakarīgu cenu pie mums būtu itin populars.

278979. viesis 24.septembris 2010 10:33
0 0 Atbildēt

IV, katram tirgum savas kvalitātes u.c. prasības. Nu kā jebkurai šķībacaino precei.

278985. viesis 24.septembris 2010 13:13
0 0 Atbildēt

979 viesim:

Nu, nedomāju vis, ka ASV tirgus iepirktu kaut kādus tur korejiešu šrotus ar šaubīgu kvalitāti.... Prasības tur tomēr ira augstas, amerikāņi ir pietiekoši bagāti, lai bez ambicijām brauktu ar visdārgākā zīmola auto. Bet, cik zināms no ASV oficiālās statistikas - par 2009. GADA auto ASV tika atzīts tieši Hyundai Genesis. Un nevis kaut kāds tur roveris, bembis vai linkolns. Cik man no skandi mottors speciem izdevies noskaidrot, Latvijai problēmas hundaju iegādē esot saistītas ar kaut kādām ES kvotām , attiecībā pret austrumu tirgus mašinām. Tāpēc jaunā elantra neienāca Latvijā , arī daudzi citi jaunie modeļi.

278993. viesis 24.septembris 2010 14:42
0 0 Atbildēt

IV,

Bet vai es rakstīju, ka uz ASV iet šroti?

Ķīniešiem ir tā: sev viņi ražo preci bez garantijas, attīstītajām valstīm pašu labāko preci, pārējām kautko pa vidu. Korejiešiem varētu būt līdzīgi.

279124. viesis 30.septembris 2010 8:19
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis 207 [?] pirms 7 dienām

Kaut kā dīvaini tie jaunie Hundai auto tiek sadalīti pārdošanai : eiropas tirgus, ASV tirgus, vietējais tirgus... ? Cik zināms, jaunā sonata jau tiek tirgota pat ASV, bet pie mums tā redzēta tikai bildēs. Iepriekšējā sonata jau noņemta no ražošanas. Lielās klases hundai-genesis un genesis caupe Latvijā vispār nav piedāvāti, kaut arī daudzās valstīs (īpaši ASV) ir ļoti populari.

=========================

Nuuu ... jauno Sonata turpat ASV arii razho, tieshi taapeec, ka normaala

izmeera sedani tur ljoti labi tiek paardoti, ir jeega razhot tuvaak galvenajiem pirceejiem :-) Par Genesis savukaart kaut kaads Hyundai "chiekurs" izteicaas, ka Eiropas tirguu sho modeli necentiishoties gruust vispaar. iemesls - Toyota nesekmiigaa Lexus modelju realizaacija Eiropaa...Genesis ta pretendee uz "ļuksu, suksu un visu paareejo" :-) Peleekais imports uz Eiropu gan pastaav, Shveicee peedeejoreiz maniiju arii paariiti Ģeneeses ar 5.0 V8,

kuras arii ASV ir "exclusive" variants :-) Smuka mashiina, turklaat iekshaa

salonaa nenormaali klusa braucot.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti