«Peugeot 508» Vācijā izpelnījies savu pirmo atzinību

 
26.novembris 2010 10:42

Konkursā Auto Trophy 2010 vidējās klases importa automašīnu kategorijā vācu žurnāla Auto Zeitung lasītāji jaunajam Peugeot 508 galveno prēmiju piešķīruši vēl pirms modeļa oficiālās parādīšanās tirgū.

Diseldorfā balvas saņemšanas laikā PSA Grupas ģenerāldirektors Žans-Marks Gāls /Jean-Marc Gales/ sacīja, ka Peugeot 508 ir pierādījums tam, ka uzņēmums atgriežas lielu vieglo pasažieru automašīnu segmentā. „Stilīga izskata 508 kombinācijā ar augstu kvalitāti un jaunās paaudzes tehnoloģijām ir Peugeot ambīciju apliecinājums šajā jomā. Fakts, ka žurnāla Auto Zeitung lasītāji par modeli nobalsojuši jau vairākus mēnešus pirms tā parādīšanās tirgū, liek mums būt patiešām pārliecinātiem par 508 modeļa pārdošanas panākumiem,“ piebilda Gāls /Gales/.

Auto Trophy balvu Auto Zeitung lasītāji piešķir jau 23 gadus. Šī gada uzvarētāju noskaidrošanai balsošanā piedalījās 103 848 žurnāla lasītāji, kas no 400 jauno automašīnu modeļiem izvēlējās dažādu kategoriju labākos pārstāvjus.

Par Peugeot 508, kas bija viens no 19 jaunajiem modeļiem vidējās klases importa automašīnu grupā, nobalsoja apmēram 20% balsotāju. Minētā kategorija – vidējās klases importa automašīna Vācijas autotirgū ir vispieprasītākā.

Igaunijā Peugeot 508 varēs iegādāties no 2011. gada pavasara, kad parādīsies divu dažādu virsbūvju hečbeks un universālis. Peugeot 508 atbilst visstingrākajām vides aizsardzības prasībām. 2011. gada laikā esošajiem modeļiem pievienosies dīzeļdegvielas hibrīda versija HYbrid4.

Auto Zeitung žurnāls Vācijā iznāk divas reizes mēnesī 200 000 eksemplāros.

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo satiksmes līdzekļus no velosipēdiem līdz komercautomašīnām. Uzņēmums ar 10 000 pārstāvniecībām 160 valstīs ir viens no vadošajiem autoražotājiem pasaulē. 2009. gadā Peugeot pārdeva 1,84 miljonus transportlīdzekļu, no tiem pusei ogļskābās gāzes izmešu daudzums nepārsniedz 140 g uz vienu kilometru. KW Bruun ar 50 gadu darba pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē, gada laikā pārdodot apmēram 40 000 Peugeot automašīnu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti