Uz pasaules skatuves izrādīts novatoriskais Veloster

 
12.janvāris 2011 11:19

Hyundai pirmo reizi uz pasaules skatuves izrādījis Veloster trīsdurvju kupeju. Aizraujošais jaunpienācējs savu pasaules pirmizrādi piedzīvojis starptautiskajā Detroitas autošovā Ziemeļamerikā.

Iedvesmojoties no konceptuālā automašīnas modeļa, kas tika izrādīts 2007.gada Seulas autošovā, šodien svinīgi atklātais ražošanas modelis atspoguļo gan oriģinālās koncepcijas garu, gan tajā pat laikā arī Hyundai jauno domāšanas veidu 2011. gadā.

Veloster no tradicionālajām kupejām atšķiras ar tā unikālo trīsdurvju konfigurāciju, ko veido aizmugurējās pasažieru puses durvis, kas piešķir vairāk praktiskuma un ērtības, dodot drošu un vieglu pieeju plašajam salonam. Apslēpts ārējais durvju rokturis nodrošina to, ka tiek saglabāts pievilcīgs kupejas dizains.

Radot automašīnas dinamisko profilu, tā izstrādātāji iedvesmojušies no Hyundai “fluīdiskās skulptūras” veida valodas. Izteiktie melnie A balsti piešķir stikla detaļām satriecošu izskatu, izceļot unikālās raksturīgās līnijas korpusā. Hyundai signatūras sešstūrveida priekšējais režģis, motora pārsega kausa detaļas, atlētiska izskata riteņu arkas un izliektie priekšējie lukturi nodrošina Veloster pārliecinošu veidolu gan priekšpusē, gan sānos. Aizmugurē izteikta stikla gravējuma līnija un centrā novietotā izplūdes caurule piešķir sportisku izskatu.

Veloster būs pieejams ar Hyundai jaunāko piedziņas tehnoloģiju, ieskaitot uzņēmuma pirmo sešu ātrumu dubultā sajūga transmisiju. Aprīkots ar Hyundai jauno, efektīvo 1,6 litru četru cilindru GDI benzīna motoru, Veloster būs bezkompromisa kupeja, kur patīkama braukšana ir apvienota ar augstu degvielas ietaupījumu un zemu CO2 izmešu daudzumu.

“Jaunais Vesloster ir risinājums raksturīgajam tradicionālās kupejas dizainam, kur komforts un ērtība tiek ziedoti stila dēļ”, sacīja Alans Rašforts (Allan Rushforth), Hyundai Motor Europe vecākais viceprezidents un izpilddirektors. “Šis aizraujošais auto piedāvā progresīviem pircējiem smalku un atšķirīgu dizainu inovatīvas trīsdurvju kupejas formā, kas turklāt ir ne tikai praktiska, bet nodrošina arī patīkamu braukšanu.”

“Veloster ietver sevī Hyundai zīmola attīstību Eiropā: tas ir mūsu jaunākais modelis, ar ko piedāvājam lielisku izskatu rūpīgi pārdomātā paketē, un tam joprojām ir vispāratzītās Hyundai raksturīgās kvalitātes, drošības un efektivitātes īpašības. Mēs sagaidām, ka, šogad vēlāk tam nonākot Eiropas tirgū, tas piesaistīs zīmolam jaunus klientus”, noslēgumā sacīja Rašforts.

Eiropā Veloster būs pieejams ar nozarē populārāko Hyundai Piecu gadu trīskāršās aprūpes sistēmu, kurā ietilpst piecu gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma, palīdzība uz ceļu piecu gadu garumā, kā arī automašīnas tehniskā stāvokļa pārbaudes piecu gadu garumā.

Sīkāka informācija par Veloster, tai skaitā par piedziņu un specifikāciju Eiropas tirgum, būs pieejama tuvākajā laikā par tā Eiropas autošova pirmizrādi Ženēvā 2011. gada martā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti