Jaunais «Citroen C4» jau klāt

 
21.janvāris 2011 8:47

Latvijā oficiāli tirdzniecībā ir pieejams JAUNAIS CITROËN C4, kas spoži apliecina kompānijas pieredzi elegantu un inovatīvu automobiļu izveidē ar būtiskām tehnoloģiskām priekšrocībām.

JAUNAIS CITROËN C4 lepojas ar augstākā līmeņa kvalitāti, stilu, interjera telpu un pasažieru ērtībām, kā arī precīzu un atsaucīgu vadāmību un iespaidīgi zemiem kaitīgo izmešu līmeņa rādītājiem. Jūsu rīcībā būs oriģināls, augstākas kategorijas aprīkojums un funkcijas, kas apmierinās ikvienu autobraucēju, arī biznesa klientus, kas izvēlas progresīvus un modernus risinājumus. JAUNAIS CITROËN C4 izstaro pozitīvu enerģiju, uzsverot kompānijas pieredzi un radošo pieeju dizainam, inovācijām un tehnoloģijām.

JAUNAIS CITROËN C4 ir aprīkots ar ērtām un noderīgām jaunām drošības funkcijām, dažas no kurām ir unikālas šajā auto segmentā. To skaitā ir inovatīvā „aklo punktu” uzraudzības sistēma un pagriezienu izgaismošanas funkcija - līkumos vai ceļu krustojumos šī tehnoloģija ar papildu gaismas kūli izgaismo automašīnas braukšanas virzienu.

Kvalitāte un izsmalcinātība valda arī automašīnas salonā – elegantas līnijas, pārdomāts risinājums, kvalitatīvi materiāli, sākot ar gaisīgajām instrumentu paneļa līnijām līdz stūres un pārnesumkārbas pārslēga hromētajām detaļām un jumta apdarei.

Lai braucienu padarītu vēl patīkamāku visiem braucējiem, JAUNAIS CITROËN C4 aprīkots ar īpaši ērtiem sēdekļiem, ar elektrisku mugurkaula izliekuma regulējumu un masāžās funkciju priekšā sēdošajiem. Automobilis lepojas ar īpašnieka gaumei pielāgojamu salona vidi (instrumentu paneļa izgaismojuma krāsa, skaņas signālu izvēle, gaisa kondicionētāja intensitātes regulējums) un 230 V elektrības ligzdu. Viss uzskaitītais ir jaunums kompakto hečbeku tirgū.

Automašīnas izmēri atbilst hečbeku klasei – 4,33 m, 1,79 m platumā un 1,49 m augstumā, taču jaunais CITROËN C4 nosaka jaunus platības standartus. Aizmugurējiem pasažieriem nodrošināta plašāka telpu plecu līmenī, tai pašā laikā bagāžas nodalījums arī ir lielākais segmentā – līdz 408 litriem.

Jaunais CITROËN C4 tiek ražots Mulūzas rūpnīcā Francijā, un pirms nonākšanas tirgū, maksimālas izturības sasniegšanai, ar šo auto dažādos testos veikti vairāk kā 2 000 000 kilometru.

Euro NCAP drošības testos jaunais CITROËN C4 saņēmis maksimālo novērtējumu - piecas zvaigznes.

Latvijas tirgū tiek piedāvāti CITROËN C4 piecdurvju hečbeka modeļi, aprīkoti ar sešiem dažādiem dzinējiem – 1.4VTi 95 ZS, 1.6VTi 120 ZS un jaudīgais 1.6THP 155 ZS benzīna dzinējiem, un 1.6HDI FAP 92 ZS, 1.6 e-HDI FAP 110 ZS un 2.0HDI FAP 150 ZS dīzeļdzinējiem. Jaunākās paaudzes CITROËN dzinēji atbilst EuroV normām, ir dabai draudzīgāki un ekonomiskāki.

Cenas, sākot ar 15 620 EUR versijai ar benzīna dzinēju un 17 140 EUR CITROËN C4 ar dīzeļmotoru.

CITROËN Importētāja SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda stāsta: „C4 Latvijā ir pārdotākais Citroën pasažieru automašīnu modelis. Jaunais Citroën C4, kas sevī ietver virkni segmentam netipiskus uzlabojumus un tehnoloģijas ir sasniegums, par ko Citroën var pamatoti lepoties”.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti