Liela interese par jauno «Fiat» autocentru 3

 
2.februāris 2011 9:48

Fiat oficiālais pārstāvis SIA Autobrava, kas paziņoja par savas darbības uzsākšanu 20.janvārī, piedzīvojis negaidīti lielu uzmanību.

„Preses pārstāvji ieradās pie mums arī nākamajā dienā pēc preses konferences,” atzīst SIA Autobrava valdes priekšsēdētājs Jānis Ieviņš, „bet „atvērto durvju dienās” mēs pārdevām trīs Fiat automašīnas. Kāds klients arī karsti interesējās par iespēju tūlīt pat tikt pie jaunās Alfa Romeo Giulietta.”

Alfa Romeo jaunākais izstrādājums kļuva par Autobrava centra atklāšanas dienas naglu, un piesaistīja daudzu, pat nejaušu apmeklētāju uzmanību. Kompaktklases skaistule Alfa Romeo Giulietta ir perfekts stila un sportiskuma savienojums. J. Ieviņš: „Giulietta, tāpat kā Fiat 500 ir īstais auto tiem, kas vēlas atšķirties no citiem.”

Savukārt par Fiat komerctransporta piedāvājuma pievilcīgumu liecina tas, ka noslēgumam tuvojas vairāki lieli darījumi par vairāk kā 40 automobiļu iegādi.

Fiat dīlera SIA Autobrava darbība Rīgā, Gunāra Astras ielā 5, faktiski tika uzsākta jau 2010. gada decembrī. Pa šo laiku izveidota spējīga un pieredzējusi darbinieku komanda, atjaunots servisa aprīkojums un ieviests nepieciešamais programnodrošinājums.

Sākot ar 20. janvāri Autobrava piedāvā klientiem iespēju iegādāties Fiat automobiļus uz īpaši izdevīgiem noteikumiem. Tā piemēram stilīgo mazauto Fiat 500 patlaban var iegādāties sākot no 69 latiem mēnesī, savukārt Fiat Professional komercauto līnijas pazīstamāko pārstāvi Ducato dīleris piedāvā, iekļaujot cenā visas servisa apkopju un remonta izmaksas 3 gadu garumā.

Visiem interesentiem, kas iecienījuši itāliešu automašīnas, SIA Autobrava piedāvā unikālu iespēju iepazīties ar uzņēmuma servisa iespējām samaksājot par diagnostiku oficiālajā Fiat servisā tikai 1 latu.

Kopumā Autobrava piedāvā sešus vieglo automobiļu modeļus, un vismaz tikpat daudz komerctransporta Fiat Professional modeļus no mazā Panda Van līdz Fiat Ducato. Viens no unikālākajiem automobiļiem ir Fiat Panda 4x4, kas ir lētākais pilnpiedziņas automobilis Latvijas tirgū.

„Fiat piedāvājums atbilst Latvijas ekonomiskajai situācijai – zemas automobiļu cenas un lēta to ekspluatācija.” J. Ieviņš uzsver Fiat garantijas noteikumus: „Rūpnīcas garantija ir 2 gadi bez nobraukuma ierobežojuma vai 3 gadi vai 100 000 kilometri. 3 gadu garantija ir pievilcīga individuālajiem klientiem. Mūsdienu Fiat produktu kvalitāte klientu ērtībai, it īpaši komerctransporta lietotājiem, mums ļauj piedāvāt arī pagarinātas garantijas iespējas.”

“Vēlos pateikties visiem, kas atsaucās uz aicinājumu nākt un iepazīties ar mums klātienē.” uzsvēra Ieviņa kungs “tas nostiprina pārliecību, ka SIA “Autobrava” uzsākusi darbu īstajā laikā un vietā. Mūsu nodoms ir savus pircējus iepriecināt ar daudz, dažādiem izdevīgiem piedāvājumiem tagad un turpmāk.”
 

 
Visi komentāri
 
281428. viesis 2.februāris 2011 12:02
0 0 Atbildēt

Diemžēl lētākais pilnpiedziņas automobīlis Latvijas tirgu ir Lada ŅIVA 4x4, bet par to pagaidām nav stāsts.

Ja esat iegādajušies jaunu Fiatu padalieties ar to iespaidos mūsu kluba mājas lapā www.fiatklubs.lv

281468. viesis 4.februāris 2011 11:00
0 0 Atbildēt

tīri subjektīvi - Brera smukāka...

281506. viesis 6.februāris 2011 11:25
0 0 Atbildēt

tak visam īauto jau sen ir zināms, ka lētākais pilnpiedziņas auto latvijas tirgū ir 20gadīs audī :D:D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti