Jaunais Range Rover Autobiography Ultimate Edition

 
21.februāris 2011 9:07

Jaunais Range Rover Autobiography Ultimate Edition, ekskluzīvais papildinājums ar rokām veidotu apdari, piedzīvos savu debiju 2011.gada Ženēvas autoizstādē.

• Visu laiku izsmalcinātākais Range Rover debitē Ženēvas autoizstādē
• Pirmās klases luksusa līmenis gan vadītājam, gan pasažieriem
• Salona aizmugurējā daļā tagad standartaprīkojumā ir Apple iPads*
• Ar rokām veidota smalka mīkstās ādas apdare un mehāniski apstrādātas alumīnija detaļas
• Augstākās kvalitātes jahtu iedvesmota tīkkoka grīda kravas nodalījumā
• Uzlabotā LR-TDV8 vai ērti izmantojamā LR-V8 Supercharged izvēle

Šis izcilais modelis ar luksusa salona apdari, kura veidota ar rokām, izmantojot īpaši atlasītu mīkstu dabīgu ādu, padara salonu par vienu no vissmalkākajiem saloniem autoindustrijā.

Ieguvums vadītājam ir atpazīstamā kontrolētās vadīšanas pozīcija, kas nodrošina izcilu redzamību un komfortu, un aizmugurējo sēdekļu pasažieriem tagad ir pieejams pirmās klases stila aprīkojums, kāda Range Rover iepriekš nav bijis.

Divi autonomi elektriski regulējami aizmugurējie sēdekļi palielina telpu un komfortu aizmugurējo sēdekļu pasažieriem, padarot Ultimate Edition par absolūtu šofera transportlīdzekli. Aizmugurējās konsoles pagarinājuma ieviešana, iekļaujot mehāniski apstrādātu alumīnija galdu klēpjdatoram un dzērienu dzesētavu un divus Apple iPads kā standartaprīkojumu (pirmā automašīna, kurā tas pieejams), braukšanas komforts Range Rover aizmugurējos sēdekļos paaugstinās līdz jaunam luksusa līmenim.

Luksusa tēma ir attiecināma arī uz aizmugurējo kravas telpu, kurā ir augstākās kvalitātes jahtu iedvesmots tīkkoka grīdas segums un ādas detaļu apdare.

Salonu papildina augstas kvalitātes pusanilīna ādas sēdekļi un Oksfordas ādas apdare durvju korpusiem, instrumentu paneļa augšpusei un stūres ratam. Pirmo reizi priekšpusei un durvju augšējiem velmējumiem tiek izmantoti Kalahari koka apšuvumi un ir pieejami unikāli salona krāsu risinājumi vai nu tumšos ķiršu krāsas, vai Arabikas toņos.

Ir pieejamas divas unikālas virsbūves krāsas – Roussillon Red vai Otago Stone ar virsbūves krāsā nokrāsotiem durvju rokturiem, tumšu atlasa radiatora režģi un sānu ventilācijas atverēm, lai radītu izsmalcinātu apdari. Šis Ultimate Edition ir aprīkots ar jauniem un unikāliem ar dimantu virpotiem vairākspieķu 20” vieglmetāla diskiem un unikālām bagāžas nodalījuma zīmēm. Klientiem ir arī iespēja izvēlēties virsbūves dizaina paketi un izbīdāmus sānu pakāpienus.

Viss V8 dzinēju klāsts ietver pirmšķirīgo 4,4 litru LR-TDV8 dīzeļdzinēju ar jaunu astoņu ātrumu pārnesumkārbu un standartaprīkojumā iekļautu Drive Select sistēmu ar pārslēgšanas lāpstiņām. Šis LR-TDV8 apvieno nepārspējamu jaudu ar 313Zs, 700 Nm griezes momentu, vienlaikus pat samazinot degvielas patēriņu un par 14 % samazinot CO2 izmešus salīdzinājumā ar tā priekšgājēju atbilstoši visstingrākajiem EU5 izmešu standartiem.

Astoņu ātrumu ZF automātiskā pārnesumkārba, ko Land Rover inženieri ir uzlabojuši, lai apvienotu liegu pārslēgšanos ar īpaši strauju reaģēšanu un uzlabotu degvielas ekonomiju, ļauj Range Rover uzņemt ātrumu no 0 līdz 100 km/h tikai 7,5 sekundēs.

Ir pieejams arī LR-V8 5.0 Supercharged dzinējs, kas nodrošina ārkārtēju jaudu un griezes momentu, 510Zs un 625Nm, ļaujot Range Rover uzņemt ātrumu no 0 līdz 100 km/h vien 5,9 sekundēs.

Abi varianti tiek piedāvāti komplektā ar Land Rover godalgoto Terrain ResponseTM sistēmu, kas optimizē transportlīdzekļa iestatīšanu praktiski jebkurām bezceļu braukšanas situācijām ar pieciem iestatījumiem, lai pielāgotos dažādiem apvidiem, ieskaitot jauno Hill Start Assist un Gradient Acceleration Control sistēmu.

Šis Ultimate Edition tika izstrādāts, projektēts un izgatavots Apvienotajā Karalistē, un tiek garantēta tā ekskluzivitāte, jo katrs transportlīdzeklis tiks izgatavots tikai pēc klienta pasūtījuma. Visā pasaulē tiks izgatavoti un vairāk nekā 20 tirgos pārdoti 500 tā vienību.

Cenas attiecīgajos tirgos izziņos šajā gadā.

*iPad ir Apple, Inc. preču zīme, kas reģistrēta ASV un citās valstīs.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti