Maserati Ženēvas autoizstādē demonstrēs jaunu kabrioleta versiju

 
22.februāris 2011 11:52

Ženēvas autoizstādē Maserati gatavojas parādīt Grancabrio Sport - uzlaboto kabrioleta versiju, kas piedāvās galvu reibinošu dinamiku.

GranCabrio pirmo reizi tika prezentēts 2009.gada Frankfurtes izstādē. Šogad Maserati paceļ šo automobili vēl augstākā veiktspējas un vadāmības līmenī, piedāvājot versiju GranCabrio Sport, kas līdzīgi kā GranTurismo S un Quatroporte GTS ir attiecīgā modeļa sportiskākā versija.

Šajā versijā Maserati atmosfēriskais 4.7 litru V8 dzinējs sasniedz 450Zs jaudu un 510Nm griezes momentu. Maserati inženieri ir daudz strādājuši pie berzes samazināšanas dzinējā, tādējādi GranCabrio Sport ir īpaši atsaucīgs uz gāzes pedāļa niansēm, tajā pašā laikā samazinot degvielas patēriņu par 6%. Maksimālais ātrums, ko sasniedz šis kabriolets ir 285 km/h.

Automātiskā sešpakāpju ZF pārnesumkārba ir aprīkota ar izcili ātrdarbīgu programmatūru. GranCabrio modelī tā pārņemta un pielāgota no Quatroporte GTS. Vadāmības uzlabošanai arī ir pievērsta uzmanība- uzlabota un sportiskāka padarīta aktīvā Skyhook piekare un piemeklēti īpaši bremžu diski.

Vizuāli GranCabrio Sport padarīts dinamiskāks ar īpašu priekšējo lukturu un radiatora restes, sānu sliekšņu un priekšējā bufera dizainu, kā arī jaunu krāsojumu- Rosso Trionfale. Šī krāsojuma ievesma ir nākusi no Itālijas karoga krāsām uz 50.gadu sacīkšu Maserati- 1957. gadā Juan Manuel Fangio ieguva savu piekto F1 čempiona titulu pie Maserati 250F stūres.

Pārdošanā Maserati GranCabrio Sport nonāks šī gada vasarā. Maserati oficiālais pārstāvis Latvijā un vienīgais Baltijas valstīs kopš 2005.gada ir Modena Motors. Modena Motors kopā ar pieciem citiem uzņēmumiem (Vincents Restorāns, Vincents Arhitektūra, Vincents Polyline, Vincents Inspira un Natuzzi-Popart) ietilpst Vincents Grupā.
www.maserati.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti