Nissan Micra mirdz Parīzē 9

 
6.februāris 2003 0:07

Šī gada Parīzes modes nedēļas apmeklētājus pārsteidza unikāls priekšnesums, kurā tika demonstrētas jaunās Nissan Micra automašīnas ar vairāku slavenu modes dizaineru apgleznojumiem.

Kopumā savu redzējumu par šo automašīnu uz tās sāniem attēloja dizaineri no 11 augstās modes namiem, tai skaitā Yves Saint-Laurent, Dior un Sonia Rykel. Dizaineriem tika dota pilnīga brīvība “ietērpt” jauno Nissan Micra katram savā neatkārtojamā stilā. Tā piemēram Īvs Senlorāns apgleznoja automašīnu ar mīlas tematiku, izmantojot savu slaveno savīto līniju, lai attēlotu sievietes ķermeņa siluetu. Džons Galiāno iedvesmojās no Dior modes nama pēdējā laika grēcīgi erotiskajām tendencēm un Micra apgleznojumā izmantoja fotogrāfiju ar sievieti, ko izstieptās rokās paceltu tur vairāki jauni vīrieši, lai attēlotu triumfējošu, juteklīgu un sievišķīgu personību. Nissan pārstāvji skaidro, ka, uzaicinot slavenākos modes dizainerus pasniegt savu Micra interpretāciju, viņi ir vēlējušies pasvītrot un izcelt dažādos šīs automašīnas personības aspektus. Apgleznotās automašīnas ir plānots pārdot interneta izsolē, lai iegūtos līdzekļus ziedotu labdarībai. Eiropas tirgū jaunā Nissan Micra nonāca 23.janvarī un pirmajā pārdošanas dienā tika saņemti vairāk kā 13.000 pasūtījumi. Latvijā Nissan Micra pārdošana sākas no 15.februāra, bet jau tagad Nissan dīlera Auto Grupas TBF salonā iespējams apskatīt un pasūtīt jauno Nissan Micra. Auto Grupa TBF sadarbībā ar Latvijas Televīziju piedāvā arī brīnišķīgu iespēju laimēt šo automašīnu visiem LTV raidījuma “Eirodziesma” skatītajiem, kas rūpīgi sekos līdzi Eirovīzijas fināla sagatavošanas darbiem līdz pat 24.maijam un pareizi atbildēs uz uzdotajiem jautajumiem.
 
Visi komentāri
 
62907. viesis 6.februāris 2003 9:03
0 0 Atbildēt

62908. viesis 6.februāris 2003 9:03
0 0 Atbildēt

Peec beiktas zives izskataas.....

62937. viesis 6.februāris 2003 11:23
0 0 Atbildēt

REDAKTOR!-> Kāpēc šis raksts nav zem Japāņu zonas???!!!

62940. viesis 6.februāris 2003 11:30
0 0 Atbildēt

Tas no sēriajs - piekarini mašīnā jaunu gaisa atsvaidzinātāju vai pielej bāku ar benzīnu - skat, mašīnas vērtība dubultojas ;)

Laikam jau vienīgais veids kā pievērst šitik $ūdainai mašīnai kādu uzmanību.

62943. viesis 6.februāris 2003 11:46
0 0 Atbildēt

tigers-> Vai esi ar šo mašinu braucis? Kā Tu zini ka šī mašīna ir s.ūdaina?

62946. viesis 6.februāris 2003 11:54
0 0 Atbildēt

jebkurs OPEL peec gadiem 20 kluust par NISSAN

slinkais

62963. viesis 6.februāris 2003 13:03
0 0 Atbildēt

2 DeSuns:

Nē nesmu braucis, un vispār šīs klases transporta līdzekļus par automašīnām neuzskatu. Šitie $ūdi, ieskaitot mazdu 121, to mazo subaru konservubundžu, ford ka(ka), utt... nevar saprast kas tas īsti ir - toļi tačka ar pļurkas dzinēju un jumtiņu, toļi moča blaķene, kas moci pašu pazaudējusi, toļi kāds taisījis radiovadāmo modeli, bet kāds izdomājis tajā iekāpt (nē, šis variants neder, jo modelīši tiek taisīti ar krietni augstāku precizitāti un izpildījumu, un tajos izmanto pēdējos autobūves sasniegumus.

Ps. A par nisanu nevajag tik smagi, piemēram Nisan Skyline - respect! Maz ir mašīnu, kur pielietotas tādas teholoģijas, kā šajā auto.

63013. viesis 6.februāris 2003 16:13
0 0 Atbildēt

Cool auto..

132578. viesis 13.jūlijs 2004 16:17
0 0 Atbildēt

Nisan skylain - cepuri nost. Agrak domaju ka Nisan vispar neko nemak un nevar uztaist, bet peec tam kad redzeju to monstru ar 600Zs un 2 turbaam - da labi, neviens kautko tadu sasniegt nevar. Kad saku par to intereseties atradas ari tada majas lapa kaa - www.toprpm.com - silti iesaku, ja nu gadijuma kads ssaubas uz ko mazie sskkiibie ir speejiigi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti