Akcija «Iedzīvotāj, informē par bedrēm Rīgas ielās!» 4

 
14.marts 2011 13:08

No šodienas, 14.marta, ikviens ir aicināts informēt Rīgas domes Satiksmes departamentu par bedrēm Rīgas ielās un uz tiltiem.

Informāciju par to, kur radušās bedres, var sniegt pa bezmaksas tālruni 80003600 vai mājas lapā www.rdsd.lv, norādot konkrētu vietu un adresi. Speciālisti informāciju par norādītajām bedrēm pārbaudīs un atbilstoši to atrašanās vietas nozīmīgumam un bīstamībai veiks remontdarbus.
Ielu un tiltu bedru remonts notiek visu gadu, taču ziemā labotas tiek tikai tā dēvētās avārijas bedres, kas apdraud satiksmes drošību. Intensīvāki bedru remontdarbi sākas pavasarī – marta beigās, aprīļa sākumā.

Kā norāda Satiksmes departamenta speciālisti, līdz ar gaisa temperatūras paaugstināšanos bedres jau drīzumā veidosies daudz straujāk, un remonts būs nepieciešams daudz lielākā apmērā. Visstraujāk bedres veidojas tajās ielās, kur novecojis asfaltbetona segums un ir augsta satiksmes intensitāte.

Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem un informēt par bedrēm Rīgas ielās un uz tiltiem. Tāpat departaments aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un iecietīgiem par sagādātajām neērtībām bedru remonta laikā.

Jāņem vērā, ka ierobežotā finansējuma apstākļos bedrīšu remontu šogad prioritāri ir iespējams nodrošināt pilsētas maģistrālajās ielās un uz tiltiem. Savukārt rajona nozīmes ielās veiks lielāko bedru remontu, lai novērstu avārijas situācijas.

Par veiktajiem pasākumiem varēs uzzināt Satiksmes departamenta mājas lapā un Rīgas domes mājas lapā www.riga.lv.

 
Visi komentāri
 
281996. viesis 14.marts 2011 13:21
0 0 Atbildēt

Vieglāk nebija karti ielikt? Tā būtu pārskatāmāk visiem.

282000. viesis 14.marts 2011 14:07
0 0 Atbildēt

Vieglāk nebūtu informēt par ielām bez bedrēm?

282032. viesis 15.marts 2011 8:36
0 0 Atbildēt

BĻIN!!!

KUR, KAM SŪDZĒTIES PAR OGRES BEZCEĻIEM???

VIENA NO GALVENAJĀM IELĀM

BRĪVĪBAS IELA = TRAKĀKA PAR BEZCEĻU!!!

JAU PAGĀJUŠO GAD BIJA MURGS,

ŠOGAD VISPĀR...

P>S CEĻU NODOKLI PACĒLA UN BEZCEĻI KĻŪST VAIRĀK !!!

A_P

282057. viesis 16.marts 2011 13:18
0 0 Atbildēt

Kaut ko jau remontē, bet kvalitāte remontniekiem šogad ir brīesmīga. Iepriekšējos gados tas darbs tika veikts kvalitatīvāk un rūpīgāk. Tagad - samet jau atdzisušu asfaltu slapjā ,neiztīrītā bedrē, kaut kā piepresē ar lāpstu - un viss. Agrāk viņiem vismaz bija tas vecais jaucējtraktoriņs un ceļa rullis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti