«Škoda» nākotnes plāni - vēl divi jauni automobiļi 2

 
15.marts 2011 12:30

"Škoda" paplašinās savu modeļu klāstu ar vēl diviem jauniem automobiļiem.


Škoda Vision D Foto: Škoda

Šāds oficiāls paziņojums tika izteikts ikgadējā Škodas preses konferencē, kas veltīta pagājušā darbības gada rezultātiem. 

Pirmais Škoda jaunums būs kompaktais pilsētas automobilis, kuru tiek plānots uzbūvēt uz konceptautomobiļa Volkswagen Up! bāzes un oficiāli prezentēt jau šogad. No Volkswagen analoga jaunā Škoda atšķirsies ar jauniem buferiem, savādākiem gaismas lukturiem un radiatora režģi.

Pēc sākotnējās informācijas, vismazākā Škoda būs pieejama ar diviem trīscilindru motoriem - 1l benzīna un 1,2l dīzeli, kas attīsta 75z.s.jaudu. Ļoti iespējams, ka jaunajai Škoda būs pieejams arī 86 zirgspēku 1,2litru TSI agregāts un versija ar 82z.s.elektrodzinēju.

Otrais modelis - kompaktautomobilis, kas 2012.gadā ieņems savu vietu starp Fabia un Octavia modeļiem. Škoda raksturo šo modeli kā ļoti praktisku, plašu, kura cena atbilst kvalitātei.

Šī gada Ženēvas autošovā Škoda prezentēja savu konceptautomobili Vision D, kas demonstrē Škoda automobiļu nākotnes dizaina virzienu.

 
Visi komentāri
 
282055. viesis 16.marts 2011 10:17
0 0 Atbildēt

Atkal mazie šaurie nekam nederīgie lukturīši...

282070. viesis 16.marts 2011 21:22
0 0 Atbildēt

tie jau lēcu lukturi, gaisma ideāla. Miglinieki arī pietiekoši zemu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī?

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti