«Latakko» kļūst par motociklu riepu «Metzеler» oficiālo dīleri

 
11.aprīlis 2011 0:00

No 2011.gada Latvijas motociklu cienītājiem ir radusies iespēja pieskarties „leģendai” un baudīt pasaules „top produktu”.

2011.gada martā kompānija Metzеler noslēdza līgumu par savas produkcijas piedāvāšanu Baltijas teritorijā ar kompāniju „Latakko”. Tagad vācu motociklu riepu marka būs pieejama visā Latvijā.

Metzеler – tā ir industrijas leģenda, kas sākusies vēl pirms 130 gadiem. Kompānija Metzеler ir stāvējusi pie riepu kameru šūpuļa, bet laika gaitā par savu vienīgo profilu izvēlējusies tieši motocikli riepu ražošanu. Šodien Metzеler ir pasaules līderis, kas vienmēr atbilst augstākajiem standartiem un nepārstāj pārsteigt moto tirgu un tā patērētājus ar inovācijām dizainā un ražošanas tehnoloģijās.

„Tā ir augstākās virsotnes iekarošana motociklu riepu tirgus segmentā, kas tagad ļaus mums atbilst visprasīgāko Latvijas moto cienītāju cerībām. Zināms, ka 90% kompānijas BMW ražoto motociklu oriģinālai komplektācijai tika izvēlēts tieši Metzеler. Mums ražošanas līderu atzinība ir pietiekami svarīgs arguments. Nevienam nav noslēpums, ka motobraucējs ir ļoti prasīgs klients, bet tas savukārt motivē mūs piedāvāt viņam pašu pilnīgāko produktu, kāds neapšaubāmi ir Metzеler”, - notikumu komentē kompānijas „Latakko” direktors Jevgēnijs Kopilkovs.

Motocikls – tas ir dzīves stils un domāšanas veids, tas ir veids, kā ceļot starp realitātēm! Kad esi tikai tu, horizonta līnija un divi saskares laukumi ar ceļu, tad nav iespējams vieglprātīgi attiekties pret tādām detaļām, kā riepas. Ņemot to vērā radot motociklu riepas, Metzеler kā galveno prioritāti izvēlējās gan ātrumu, gan drošību ietekmējošo faktoru optimāla līdzsvara sasniegšanu.

Metzеler sortiments piedāvā riepas gan sacīkšu trasēm, gan braukšanai pa pilsētas ceļiem, kā arī braukšanai pa bezceļiem (enduro), kas Latvijā kļuvusi populāra.

Latvijas moto cienītājiem Metzеler produkcija tiks piedāvāta Pirelli Key Point riepu centros visā Latvijā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti