«Opel Insignia OPC Unlimited» maksimālais ātrums 270 km/h

 
19.aprīlis 2011 8:40

Opel Insignia OPC ar 239 kW/325 ZS jaudu tagad pieejams arī Unlimited versijā bez elektroniski ierobežota maksimālā ātruma pie 250 km/h.


Opel Insignia OPC Unlimited Foto: Opel

Šim modelim jau standartaprīkojumā ir visu četru riteņu piedziņa, kas ļaus pilnībā izjust automašīnas dinamiskumu un sasniegt maksimālo ātrumu līdz 270 km/h (sedans, ar manuālo ātrumkārbu).

Opel Insignia OPC Unlimited vizuāli var atpazīt pēc zila Brembo logo un jauna dizaina tahometra un spidometra. Tiek plānots speciāls šī modeļa izlaidums arī matēti melnā tonī.



Izvēlēties savu Opel Insignia OPC varēs starp modeli ar četrām durvīm, piecu durvju hečbeku, kā arī Sports Tourer OPC, kas divas reizes atzīts par „Gada Sporta auto” (2009 un 2010) Vācijas žurnālā “ Auto Bild sportscars”. Jaudīgais auto būs pieejams ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko ātrumkārbu jebkuram modelim.

Insignia OPC Unlimited iegādes komplektā ietilpst apmācības kursi Opel treniņu trasē Dudenhofenā. Šoferi iemācīsies vēl drošāk pārvaldīt savu auto un izmantot tā potenciālu Opel zīmola vēstnieka Joahima Vinkelhoka (Joachim Winkelhock) un sacīkšu instruktoru uzraudzībā. 

Jaunais Unlimited modelis sniedz tādu pat braukšanas prieku savam šoferim kā tie modeļi, kam ir ierobežots maksimālais ātrums. Starpība ir vien tajā, ka ar Unlimited var sasniegt lielāku maksimālo ātrumu. Insignia OPC modeļi ātrumu no 0 līdz 100 km/h sasniedz 6.0 līdz 6.6 sekundēs (atkarīgs no automašīnas virsbūves tipa un ātrumkārbas). Degvielas patēriņš ir no 10.6l/100km līdz 11.0 l/100km un CO2 izmešu daudzums ir no 249 g/km līdz 259 g/km.

Jaunā sešpakāpju automātiskā ātrumkārba kā alternatīva

Kā alternatīva manuālajai ātrumkārbai tiek piedāvāta jaunā sešpakāpju automātiskā ātrumkārba, kas spēj sniegt sportisku dinamiku un braukšanas komfortu īpaši augstā līmenī. Modelim ar automātisko kārbu ir pieejama arī manuālas pārslēgšanas iespēja ar pārslēguma svirām pie stūres. Transmisijas kontroles sistēma ir savienota ar Insignia OPC FlexRide šasijas mehāniku. Papildus parastajiem uzstādījumiem, kas sniedz sabalansētu visu riteņu piedziņas braucienu ikdienā, būs pieejami vēl divi braukšanas režīmi. Sporta režīms padarīs auto precīzāku un atsaucīgāku tā vadītāja vēlmēm, savukārt OPC režīms ļaus izbaudīt bezkompromisu dinamiku. Automātiskā ātrumkārba veidota, lai sniegtu pasažieriem lieliskas brauciena izjūtas jebkurā no režīmiem. Turklāt inovatīvā Insignia OPC adaptīvā 4x4 sistēma nodrošina lielisku vadāmību, maksimālu saķeri ar segumu, stabilitāti un drošību.

Unlimited modelis, protams, ir izgājis speciālo OPC 10,000 kilometru testa programmu Nirburgringas Nordšleifes trasē (ziemeļu aplis), kas apstiprina auto kvalitāti un izturību pastiprinātas slodzes apstākļos. Šīs testa programmas faktors ir 18, kas atbilst nobrauktiem 180,000 kilometriem uz koplietošanas ceļiem.

Opel Insignia OPC Unlimited pārdošana sāksies 2011.gada aprīlī. Četru durvju modeļa ar manuālo pārnesumkārbu cena Vācijā sākot no 48.605,- eiro (PVN iekļauts).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 21

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti