«Møller Auto Rīga» tiks prezentēts jaunais A6 4

 
10.maijs 2011 9:41

14. maijā no pl. 12.00 līdz pl. 17.00 Audi dīlera centrā „Møller Auto Rīga” S. Eizenšteina ielā 6a, Rīgā lūgtajiem viesiem oficiāli tiks prezentēts jaunākais no modeļu rindas – elegantais un dinamiskais Audi A6.

Atšķirībā no daudziem citiem automobiļiem savā klasē, Audi A6 sedans nav būvēts no tērauda. Tas ir no alumīnija konstrukcijas, kas ir novatoriska un viegla tehnoloģija, kura līdz šim galvenokārt tikusi izmantota būvējot sporta automobiļus. Tā nodrošina zemāku degvielas patēriņu un iespaidīgu dinamiku, tādējādi uzlabojot efektivitāti.

Lai samazinātu degvielas patēriņu, autovadītāja informācijas sistēmā iekļauta efektivitātes programma, kas sniedz pārskatu par degvielas patēriņa datiem, papildu patērētāju statusu, kā arī sniedz padomus īpaši ekonomiskai braukšanai. Katra šķautne un katra līnija jaunajā Audi A6 ir daļa no kopējā tēla, kas piešķir šim sedanam spēju no jebkura skatu punkta piesaistīt uzmanību.

Tirdzniecības konsultanti jebkuram interesentam sniegs plašāku informāciju par konkrēto modeli un citiem dīlera īpašajiem piedāvājumiem, kā arī pastāstīs par iespējām pieteikties testa braucienam.

„Møller Auto Rīga” būs atvērts arī pēc pl. 20.00, kad „Muzeju nakts” ietvaros salons gaidīs jebkuru interesentu. „Muzeju nakts” pasākuma laikā „Møller Auto Rīga” centrā būs iespēja apskatīt ne tikai jauno A6, bet arī vairākus SIA „Auto Rīga” klientu personiskos spēkratus – iespaidīgos un sportiskos R8! Klāt būs arī Audi dīleru centru ilggadējais sadarbības partneris - Drošas Braukšanas Skola.
 

 
Visi komentāri
 
282730. viesis 10.maijs 2011 14:52
0 0 Atbildēt

Cik atceros- liels notikums autovadītājiem bija 1996, gada A6 prezentacija, kad pēc Audi 100 ēras tika parādīts salīdzinoši jauns un moderns auto... nebija vēl "treknie" gadi, par jauniem auto varēja sapņot retais. Daudzi toreizējie LIELIE politiķi pat izvēlējās A6 par savu "partijas" auto, pārējiem piekritējiem attiecīgi nācās darīt to pašu...Cik atceros, pēc tam jau teju visi zināmie bij. "oranžisti" braukāja tikai ar A6. Bet laiki jau mainās.

Šodien jau visi pie audi A6 tradicionalā veidola pieraduši - nekā īpaši radikāla tur vairs nav.... vien tā pati nuvolari reste un jaunas diožlampas....

282731. viesis 10.maijs 2011 22:45
0 0 Atbildēt

šodien gan tikai daži parlamenārieši vairs braukā ar A6...

282735. viesis 11.maijs 2011 8:05
0 0 Atbildēt

IV, aizej un iesēdies tajā auto un aplūko tā aprīkojumu...diožu lampu speciālist. Brauc vien ar savu hujdaju un esi laimīgs.

282751. viesis 12.maijs 2011 16:01
0 0 Atbildēt

nekā tur īpaša no tā aprīkojuma nav....kas par daudz-tas par skādi. Tā varētu teikt par to jaunā auģika aprīkojumu. Jaunajam 5 bembim un e mersim tās lietas man labāk patika.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 22

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti