«Adam Auto» tagad tirgos arī «Peugeot»

 
11.maijs 2011 11:54

Peugeot importētājs KW Bruun Baltic ir noslēdzis sadarbības līgumu ar Adam Auto, kā rezultātā paplašināsies Peugeot pārstāvniecību tīkls Rīgā un pievienosies jauna pārstāvniecība Ventspilī.

Kā pastāstīja rīkotājdirektors Pers Brinkenbergs, KW Bruun Baltic izvēlējās Adam Auto starp vairākiem spēcīgiem kandidātiem ar ilgstošu un profesionālu pieredzi, un augstu pakalpojumu kvalitātes līmeni.

„Peugeot ir laba cenas, kvalitātes un saudzīgas attieksmes pret vidi attiecība, tāpēc Latvijā iekaro arvien lielāku piekrišanu. Paplašinot tirdzniecības tīklu, redzam iespēju ierindoties starp visvairāk pārdoto automobiļu markām Latvijā,“ teica Brinkenbergs.

Adam Auto valdes priekšsēdētājs Kārlis Urbāns skaidro, ka uzņēmums vēlas paplašināt piedāvāto automobiļu izvēli, un šajā ziņā ar Peugeot kā spēcīgu un pastāvīgā attīstībā esošu preču zīmi to varēs lieliski izdarīt.

„Peugeot ir daudz jaunu modeļu, kuru piecu gadu garantija ir ļoti būtisks auto markas uzticamības apliecinājums,“ saka Urbāns. „Ievērību pelna arī tehnoloģiskās inovācijas, kas ir ļoti uzlabojušas Peugeot automobiļu ekonomiskuma rādītājus un palielinājušas automobiļu vides draudzīgumu.“

Vēl Urbāns piemetina, ka Peugeot ir populārs transportlīdzeklis arī starp uzņēmumiem, un tāpēc viņš ir īpaši gandarīts par iegūtajām Peugeot izplatītāja tiesībām. „Jaunās pārstāvniecības pavērs jaunas iespējas šodienas Peugeot īpašniekiem un padarīs automobiļu izvēli piejamu lielākam patērētāju skaitam, ” saka Urbāns.

Pēc jauno pārstāvniecību atvēršanas Peugeot Rīgā būs pārstāvēts divos centros. Citur pārstāvniecības ir Liepājā, Talsos, Cēsīs un Ventspilī.

1810. gadā dibinātais Peugeot ražo transportlīdzekļus sākot no velosipēdiem līdz komerciālajiem automobiļiem. Uzņēmumam ir 10 000 pārstāvniecību 160 valstīs, un tas ir viens no vadošajiem automobiļu ražotājiem pasaulē. 2010. gadā Peugeot pārdeva 2,14 miljonus automobiļu, un pusei no tiem CO2 izmešu daudzums nav pārsniedzis 140 g uz kilometru. KW Bruun ar 50 gadu darba pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē. Tas gada laikā pārdod apmēram 40 000 Peugeot transportlīdzekļu. Peugeot pārstāvniecības atrodas Rīgā, Liepājā, Talsos, Cēsīs un tagad arī Ventspilī.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti