«Audi» atbalsta velo sacensības Rīgā 1

 
24.maijs 2011 9:24

Audi pārstāvji Latvijā - dīleru centri „Møller Auto Rīga” un „Møller Auto Lidosta” - kļuvuši par oficiālo „Tele2 Rīgas velomaratona” automobiļu sponsoru.

„Lai arī velosports nav starp Audi tradicionāli atbalstāmajiem sporta veidiem, tomēr Rīgas velomaratons ir ļoti nozīmīgs sporta notikums Rīgai un Latvijai! Sinonīmi vārdam velomaratons ir izturība, taktika un spēja kontrolēt tehniku un milzīga vēlme uzvarēt sāncensi vai kaut pašam sevi. Tie ir jēdzieni uz kā balstās lielas uzvaras un mērķu sasniegšana. Arī mūsējo!”, saka „Auto Rīga” SIA direktors Ingus Rūtiņš.

Kļūstot par „Tele2 Rīgas velomaratona“ oficiālo automobili, Audi atbalsta velobraukšanu, kas Latvijā iegūst arvien lielāku popularitāti. „Tele2 Rīgas velomaratons“ notiks 5. jūnijā un 11. novembra krastmalā pulcēs aktīvākos un azartiskākos riteņbraucējus.

Audi atbalstīs arī riteņbraukšanas sacensības, kas notiks, gatavojoties velomaratonam: 2011. gada 29. maijā Uzvaras parkā notiks „Tio Rīgas mini velomaratons“, 2011. gada, savukārt 4. jūnijā notiks starptautiskās sacensības „Kritērija brauciens”.

Reģistrēties sacensībām var interneta vietnē www.velo.lv.
 

 
Visi komentāri
 
282990. viesis 5.jūnijs 2011 0:03
0 0 Atbildēt

Malači vismaz neuzskata velosipēdu par tiešo konkurentu saviem vāģiem. Atšķirībā no citiem zīmoliem :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti