«Autonams» izstrādā jaunu produktu

 
4.jūlijs 2011 10:28

Skybrake izgudrotājs "Autonams", pēc šī gada februārī noslēgtā sadarbības līguma ar Würth Group Spānijas divīzijas uzņēmumi, pabeidzis jauna produkta izstrādi.

Gada sākumā „Autonams” un Spānijas Würth Group divīzijas uzņēmuma starpā noslēgtais līgums paredzēja, ka pusgada laikā „Autonams” radīs unikālu produktu balstoties uz Würth Group divīzijas uzņēmuma pasūtījuma. Līguma ietvaros, martā „Autonams” konstruktoru komanda uzsāka individuālas attālinātas degvielas kontroles sistēmas – bezvadu degvielas signalizācijas izstrādi.

Edvīns Panders, SIA Autonams valdes loceklis: „Noslēgtais līgums, ir nozīmīgs solis Vidusjūras valstu eksporta tirgus apguvē. Sadarbība ar tāda izmēra un mēroga kompānijām kā Würth un John Deere meitas uzņēmumu Vapormatic, ar kuru sadarbojamies kopš 2009.gada, dod milzīgu attīstības un starptautiskas atpazīstamības impulsu pasaules arēnā. Jaunu produktu radīšana šādiem partneriem ir signāls, ka esam pierādījuši sevi kā inovatīvu un elastīgu jaunu un inovatīvu produktu radītāju un ražotāju. Šāda veida sadarbība ir nozīmīga turpmākajai uzņēmuma izaugsmei.”

Kontrolē degvielas daudzumu bākā

„Autonams” konstruktoru komanda, ņemot vērā Spānijas partnera specifiku, izstrādāja speciālu attālinātu degvielas kontroles sistēmu, kas pastāvīgi uzraudzīs degvielas atlikumu transportatehnikas degvielas tvertnē. Degvielas izmaiņas – noliešanas gadījumā – iedarbojas trauksmes sirēna un, izmantojot attālinātu datu pārraidi, tiek nosūtīta trauksmes ziņa transporta īpašniekam, operatoram vai uzraugam.

Sākumā – Spānijā, tikai pēc tam – Latvijā

„Patlaban produktu testa partija ir nosūtīta uz Spāniju pēdējiem testiem. Augustā plānots uzsākt pirmās produktu partijas ražošanu Spānijas tirgum,” stāsta E.Panders. „Noslēgtais līgums paredz dalītas tiesības uz produkta izplatīšanu. „Autonams” jauno produktu var izplatīt Baltijas, NVS un citās valstīs, kamēr Vidusjūras reģiona valstis ir jaunā partnera pārziņā,” līguma nosacījums atklāt E.Panders.

Noslēgtais līgums paredz, ka sākotnēji produkts būs pieejams tikai Spānijā un tikai tad, kad ražošanas jauda nodrošinās saražotās produkcijas apjomu līgumā paredzētajam, produktu varēs sākt izplatīt arī Latvijā.

Eksporta plāni

„Uzņēmumu turpinām attīstīt divos virzienos – Skybrake zīmola produktu radīšana, izstrāde, ražošana un tirdzniecība un individuālu produktu izstrāde konkrētam pasūtītājam. Vēlamies sabalansēt pašu ražoto sistēmu un pēc pasūtījuma veidoto produktu izstrādi un ražošanu, liekot olas dažādos groziņos,” stāsta E.Panders.

Skybrake zīmola produktu izplatīšanai, Autonams sekmīgi attīsta izplatīšanas tīklu pasaulē – gada sākuma tika atvērta pirmā pastāvīgā Autonams pārstāvniecība ārpus Latvijas – Krievijā, Čečenijas galvaspilsētā Groznijā. „Patlaban notiek intensīvs darbs pie jaunu pārstāvniecību atvēršanas arī citās valstīs. Ja plāni realizēsies, tad līdz gada beigām atvērsim jau otro pastāvīgo pārstāvniecību ārpus Latvijas.” stāsta E.Panders. „Veidojot uzņēmuma Darbības filosofiju un Biznesa darbības principus, esam veltījuši lielu uzmanību attīstības plāniem. Tagad jau esam sākuši tos realizēt. Šobrīd viss izdodas,” pārliecina „Autonams” valdes loceklis E.Panders.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti