VEHO apgrozījums Latvijā pieaudzis uz pusi 2

 
7.jūlijs 2011 0:01

SIA VEHO, CITROËN importētāja un dīlera Latvijā apgrozījums 2011. gada pirmajos sešos mēnešos ir pieaudzis par 52%, salīdzinot ar uzņēmuma apgrozījuma rādītājiem šajā periodā 2010. gadā.

Kopumā VEHO sasniedzis 3.55 miljonus EUR lielu apgrozījumu, noturot 3,6% CITROËN kombinēto tirgus daļu jaunu pasažieru automobiļu un komerctransporta segmentā Latvijā.

SIA VEHO šī gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar pārdošanas apjomiem iepriekšējā gadā, dubultoja jauno automašīnu pārdošanas apjomus – piegādājot klientiem 105 vieglās automašīnas un 56 komerctransporta vienības, kā arī par 47% palielināja mazlietotu automobiļu pārdošanas apjomus, sasniedzot 202 pārdotas vienības. Vieglo automašīnu segmentā pašlaik populārākie CITROËN modeļi ir DS3 un jaunais C4, kas ierindojas starp TOP 10 pārdotākajiem kompaktās klases vieglajiem automobiļiem Latvijā. Komerctransporta segmentā no CITROËN modeļu klāsta nemainīgi populārākais ir Berlingo, kā pārdošana veido 90% no visa CITROËN apjoma šajā segmentā.

„Latvijas auto tirgus nozarē turpinām novērot stabilu izaugsmi un arvien aktīvāku klientu interesi par jaunu automobiļu iegādi. Klienti ir nonākuši pie secinājuma, ka vecāks auto nozīmē arī lielākas izmaksas, turklāt atvērtākas kļuvušas bankas un līzinga kompānijas. Tomēr šobrīd klienti daudz pragmatiskāk izvēlas jaunu auto un stingri izvērtē automašīnas funkcijas. Arī turpmākajos šī gada mēnešos turpināsim intensīvi strādāt, lai pilnveidotu reģionālo tirdzniecības un servisa apkalpošanas tīklu, uzturētu augstākos klientu apkalpošanas standartus, uzlabotu uzņēmuma rentabilitātes rādītājus un palielinātu CITROËN tirgus daļu Latvijā,” komentē SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.
   
Kā jau ziņots iepriekš, realizējot VEHO Group Oy investīciju plānus ilgtermiņa biznesa attīstībai Latvijā, SIA VEHO arī šajā gadā turpina ieguldīt ievērojamus līdzekļus infrastruktūras attīstībai, klientu servisa uzlabošanai un darbinieku apmācībai. Viens no pēdējo gadu ievērojamākajiem attīstības projektiem tika pabeigts 2010. gada nogalē, kad Latvijā tika ieviesta jaunā CITROËN korporatīvā identitāte. Neskatoties uz auto tirgus krīzi Latvijā, SIA VEHO veica nepieciešamā ilgtermiņa investīcijas un kļuva par pirmo CITROËN pārstāvniecību Ziemeļeiropā, kas pilnībā ieviesusi jauno identitāti. Investīcijas un profesionāls SIA VEHO komandas darbs klientu servisa attīstībai ir nesis izcilus rezultātus CITROËN pārdošanas un pēcpārdošanas klientu apmierinātības rādītājos, šogad apsteidzot savu Eiropas kolēģu vidējos rādītājus.

 
Visi komentāri
 
283347. viesis 8.jūlijs 2011 17:26
0 0 Atbildēt

"klienti ir nonākuši pie secinājuma, ka vecāks auto nozīmē arī lielākas izmaksas" - man gan liekas, ka nav nekā dārgāka, kā braukt ar jaunu auto, it sevišķi, ja tas ir līzingots. Izmaksu zemums gan nav tas, kāpēc pirkt jaunu auto. Bet, ja var atļauties, kāpēc gan ne.

283357. viesis 11.jūlijs 2011 11:11
0 0 Atbildēt

top 10 nozīmē 10tajā vietā

citādi rakstītu top3 vai top5

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti