„Gada jaunais autovadītājs 2011” pusfināls - nākamnedēļ

 
14.jūlijs 2011 10:27

23.jūlijā Valmierā, stāvlaukumā pie J.Daliņa stadiona šogad notiks pirmais pusfināls konkursam „Gada jaunais autovadītājs”.

Tāpat kā pērn, labākos piecus dalībniekus no katra pusfināla turnīra sagaida neaizmirstams brauciens ar Latvijas Mobilā Telefona rallija komandas pārstāvjiem, brāļiem Andi un Māri Neikšāniem un citi pārsteigumi.

Piesakoties konkursam interneta vietnē www.gadaautovaditajs.lv un atbildot uz jautājumiem par ceļu satiksmes drošību, ikviens 16-18 gadus vecs jaunietis, kam ir braukšanas mācību atļauja, var kļūt par reģionālā pusfināla dalībnieku. Jauniešiem tā ir ne vien lieliska iespēja apliecināt savas zināšanas par ceļu satiksmes drošību, bet arī unikāla braukšanas spēju pārbaude profesionālu instruktoru pavadībā.

Līdz septembrim konkursa pusfināli notiks Valmierā, Ventspilī un Rīgā. Uz katras pilsētas turnīru tiek aicināti trīsdesmit labākie interneta kārtas dalībnieki, lai savas zināšanas par satiksmes drošību apliecinātu darbībā. Pusfinālistiem tiek doti uzdevumi, kas ne vien pārbauda braukšanas prasmi, bet arī liek domāt par savām darbībām uz ceļa netradicionālā veidā. Pateicoties CSDD un Swedbank atbalstam, par dalību konkursā NAV jāmaksā.

Konkursu organizē Aģentūra Zebra, un iespēju izbraukt ar pilnīgi jaunu Toyota automašīnu nodrošina Amserv Motors.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti