«Peugeot» pagarina garantiju līdz 5 gadiem 2

 
21.jūlijs 2011 9:41

Peugeot importētājs Igaunijā KW Bruun Baltic kopš jūlija jaunajiem Peugeot automobiļiem piešķir garantiju uz 5 gadiem vai līdz 100 000 kilometru nobraukumam.

“Varējām pagarināt savu garantiju līdz pieciem gadiem, jo mums ir iemesls būt aizvien drošākiem par Peugeot automobiļu kvalitāti, un vēlamies, lai arī mūsu klienti kā automobiļu īpašnieki varētu justies vēl drošāki. Tā ir daļa no mūsu centieniem nodrošināt, ka Peugeot īpašumā ir aizvien izdevīgāks un ērtāks,” sacīja KW Bruun Baltic pārdošanas un marketinga vadītājs Rasmus Tali.

Lai lietotājiem nodrošinātu labāku kvalitāti, Peugeot pirms pāris gadiem sāka izmantot jaunu kvalitātes pārbaudes programmu, kas nodrošina, ka jaunie modeļi ir pārbaudīti līdz pēdējai detaļai, un pat vēl sīkāk pirms izlikšanas pārdošanā, paskaidroja Tali. Automobiļu pārbaudes periods tika pagarināts trīs reizes- agrāko 1 000 000 kilometru vietā automobiļus pārbauda 3 000 000 km, pirms jaunā modeļa sērijveida ražošanas uzsākšanas.

“Visas automobiļa komponentes ir pārbaudītas ar lielu rūpību un ekstrēmos apstākļos, lai nodrošinātu maksimālu uzticamību un izturību,” sacīja Peugeot produktu vadītājs Frédéric Templer.

KW Bruun Baltic pēcpārdošanas vadītājs Andrus Seaver stāsta, ka rezultāti ir jau redzami: “Pateicoties īpaši rūpīgajām pārbaudēm un kvalitātes kontrolei, ir samazinājies arī to automobiļu skaits, kas tiek remontēti garantijas kārtībā– kopš 2007. gada indekss ir samazinājies trīs reizes”. To pierādīja Eiropas vadošās auto organizācijas ADAC šajā pavasarī publicētā ikgadējā automobiļu bojājumu statistika, kā rezultātā kļuva skaidrs, ka Peugeot ir ļoti kvalitatīvs auto.

ADAC 2010. gada pārskats pārsvarā balstījās uz pagājušajā gadā apskatīto 4,25 miljonu bojājumu analīzes.

„Sistemātiska kvalitātes kontrole ir acīmredzami uzlabojusi arī automobiļu īpašnieku vērtējumu par Peugeot modeļiem, kas atspoguļojas arī Peuegot tirgus daļas pieaugšanā Igaunijā un Latvijā,“ sacīja Tali.

Jaunā garantija ir spēkā piecus gadus vai līdz 100 000 kilometru nobraukumam, un iet līdzi automobilim arī tad, ja mainās automobiļa īpašnieks, pirmie divi gadi ir bez nobraukuma ierobežojuma. Garantija sastāv no divām daļām: 2 gadu ražotāja līgumiskā garantija + 3 gadu KW Bruun Baltic OÜ papildu garantija. Visiem automobiļiem papildus ir arī piecu gadu Peugeot diennakts auto palīdzības iespēja, 12 gadu pretkorozijas garantija, kā arī triju gadu krāsas garantija. Jaunā paplašinātā garantija neattiecas uz elektroautomobiļiem, taksometriem, ārkārtas palīdzības automobiļiem un kravas automobiļiem.

1810. gadā nodibinātais Peugeot ražo satiksmes līdzekļus no velosipēdiem līdz komercautomobiļiem. Uzņēmums ar 10 000 pārstāvniecībām 160 valstīs ir viens no vadošajiem automobiļu ražotājiem pasaulē. 2010. gadā Peugeot pārdeva 2,14 miljonus automobiļu, puse no tiem izdala mazāk nekā 140 g ogļskābās gāzes uz kilometru. KW Bruun ar 50 gadu pieredzi ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā, Dānijā, Zviedrijā un Islandē, pārdodot apmēram 40 000 Peugeot automobiļu gadā.

 
Visi komentāri
 
283428. viesis 21.jūlijs 2011 16:23
0 0 Atbildēt

Ļoti labs pretīmnākšanas solis no Peugeot puses! 100k tas nav maz...

--------------------------------------

Visi Latvijas autoservisi

www.autoserviss24.lv

283430. viesis 22.jūlijs 2011 0:41
0 0 Atbildēt

Kur tad izslavēta kvalitāte un serviss, kuļas pa pēdējam vietām: csdd.lv/?pageID=1289804753

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti