Skandi Motors ir uzsācis «Hyundai i40CW» tirdzniecību 5

 
4.augusts 2011 12:48

Tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunais Eiropā konstruētais un Eiropas automobiļu tirgum paredzētais modelis Hyundai i40 CW.

Oficiālais "Hyundai" dīleris Latvijā SIA "Skandi Motors" ir saņēmis pirmos šī modeļa spēkratus un aicina interesentus apskatīt un veikt testa braucienus savā autocentrā Rīgā, Lielirbes ielā 32.

i40CW iemieso jauno uzņēmuma Hyundai konstruktīvo koncepciju „Modern Premium”. Hyundai mērķis ir piedāvāt vieglo automašīnu, kuras kvalitāte, drošums un aprīkojuma daudzveidība ir apvienota ar pieejamu cenu, tādējādi nodrošinot tās pieejamību pēc iespējas lielākam skaitam pircēju.
Hyundai i40CW parametri atbilst vidējai vieglo automašīnu klasei un plūdlīniju konstrukcija piešķir jaunajam modernas un mērķtiecīgas ievirzes modelim dinamisku un sportisku izskatu.

Hyundai i40CW pārsteidz ar savu plašo aprīkojuma un tehnisko risinājumu līmeni pamataprīkojumā,” teic „Skandi Motors” mārketinga speciāliste Jana Krūmiņa, turpinot „auto noteikti nodrošinās izcili patīkamu braucienu! Daudziem jau zināmā Hyundai Sonata ir Hyundai i40 priekštece, bet diez vai kāds saskatīs šo modeļu kopīgās iezīmes?!”

Skandi Motors I40CW piedāvā divos aprīkojuma līmeņos: Comfort vai Style. Automašīnas jaudas avots ir 1,7 litru dīzeļdzinējs ar jaudu 85 kW vai 100 kW. Jaudīgākais dzinējs tiek piegādāts komplektā ar automātisko 6 pakāpju pārnesumkārbu. Atkarībā no modeļa degvielas patēriņš ir no 4,3 līdz 6,0 l/100 km, bet СО2 daudzums izplūdes gāzēs sastāda no 113 līdz 159 g/km.

Iespējams izvēlēties vienu no diviem piedāvātajiem benzīndzinējiem: 1,6 litru tiešās iesmidzināšanas dzinēju un pilnīgi jauno 2,0 litru tiešās iesmidzināšanas dzinēju, kuru iespējams izvēlēties kopā ar automātisko 6 pakāpju pārnesumkārbu.

Modeļa i40CW sastāvā iekļauti īpaši ekonomiskie modeļi i40 Blue DriveTM ar zemāku emisijas līmeni un manuālo pārnesumkārbu. Tie aprīkoti ar jauno ISG tehnoloģiju (Idle Stop and Go – dzinēja automātiska noslāpēšana tukšgaitas gadījumā un ātra iedarbināšana), kas novērš nelietderīgu dzinēja darbināšanu tukšgaitā, automātiski izslēdzot to, piemēram, sastrēgumu gadījumā. i40 modeļi Blue DriveTM savā klasē izceļas ar nelielu degvielas patēriņu un zemo, videi kaitīgo, izmešu apjomu, vienlaikus saglabājot augstus veiktspējas rādītājus.

Izstrādājot drošības sistēmu, galvenā uzmanība tika pievērsta mērķim iegūt maksimālo novērtējumu - 5 zvaigznes saskaņā ar Eiropas jauno automobiļu novērtēšanas programmu (Euro NCAP). Modeļiem i40CW ir četri pāri gaisa spilvenu priekšā un sānos, kā arī drošības spilvens vadītāja ceļgalu aizsardzībai, t.i., kopā 9 gaisa spilveni. Braukšanas stabilitāti nodrošina elektroniskā stabilitātes kontroles sistēma ESC un transportlīdzekļa stabilitātes vadības sistēma VSM. Automašīna ir aprīkota ar bremžu pretbloķēšanas sistēmu un elektronisko bremžu spēka sadales sistēmu, avārijas bremzēšanas pastiprinātāju un aizmugurējo bremžu signāllukturi ar avārijas bremzēšanas signālu aizmugurē braucošo vadītāju brīdināšanai. Automašīnas novietošanu šaurās vietās atvieglo atpakaļskata kamera un sensori, kas atrodas automašīnas priekšgalā un aizmugurē. Iespējamais papildaprīkojums: ksenona priekšējie lukturi, viedā sistēma novietošanai stāvvietā un joslas šķērsošanas brīdinājuma sistēma.

Hyundai i40 CW "Comfort" aprīkojuma versija maksās sākot no 20 990 EUR, "Style" versijā no 24 890 EUR.

 
Visi komentāri
 
283634. viesis 8.augusts 2011 17:11
0 0 Atbildēt

Nezinu. Apskatīju, nekā īpaša tur nesaskatīju. Domāju,ka iepriekšējā Sonata bija krietni lielāka, ietilpīgāka un smukāka. Šis auto vairāk velk uz jau zināmā i30 pusi.

283635. viesis 8.augusts 2011 17:19
0 0 Atbildēt

Vissmukākā no visiem hundajiem bija 2002.gada sonata - nu tā, kas bija līdzīga angliešu jaguaram. Tiem auto šodien pat vēl vāczemē ir laba cena, krievi pat vēl šodien turpina ražot. A, tās jaunā sonatas un citi krāmi tādi paši kā vairums citi pārējie šodienas auto - auģiki,VW un japanieši. NAV nekādas odziņas dizainā. ßet šis jaunais i40 točna līzīgs i30 modelim, tikai bišķi lielāks.

283639. viesis 8.augusts 2011 18:49
0 0 Atbildēt

IV?

283641. viesis 8.augusts 2011 22:01
0 0 Atbildēt

UUSA - diez vai. Dzirdēju, ka IV ir atvaļinājunā un manīts pie Brandenburgas vārtiem Berlīnē...

283644. viesis 9.augusts 2011 10:46
0 0 Atbildēt

Mjā, Berlīnē jūlija sākumā tiešām biju - interesanti, kas mani tur pamanījis ? Nu jau atvaļinājums beidzies, atgriežos parastajā ikdienā un arī iauto slejās. Bet, tas jaunais i40 mani tiešām īpaši nesajūsmina. Biju apskatīties. Sapratu, ka tas auto ir piesātināts ar visādiem moderniem elektroniskiem labumiem,bet jēga no tā visa maza. Uzskatu, ka interesantāka tomēr bija pēdējā Sonata, kuru rietumu tirgū vispār šoreiz nepalaida.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti