Maksāt par stāvvietu ar Mobilly tagad var arī Daugavpilī

 
8.septembris 2011 0:01

No septembra Mobilly pakalpojums, autostāvvietu apmaksa ar īsziņu, ir pieejams arī Daugavpils stāvvietu klientiem.

Daugavpils ir trešā Latvijas pilsēta, kur par stāvvietu iespējams norēķināties arī elektroniski.

Līdz šim Mobilly bija pieejams Rīgas un Liepājas, iedzīvotājiem un viesiem. Apmaksa ar Mobilly sniedz klientiem iespēju samaksāt precīzi par nostāvēto laiku, bet stāvvietu operatoriem tā ir iespēja ietaupīt līdzekļus, kas nepieciešami maksas aparātu iegādei un uzturēšanai.

„Pieaugot Mobilly klientu skaitam aizvien vairāk klientu jautā pēc Mobilly pakalpojumiem arī ārpus Rīgas, tādēļ esam ļoti priecīgi, ka pamazām varam paplašināties un piedāvāt tos arī citās pilsētās. Tagad Rīgai un Liepājai pievienojusies arī Daugavpils, kuras iedzīvotājiem un viesiem tagad būs pieejami Mobilly pakalpojumi," tā Mobilly vadītājs Kārlis Andersons.

Daugavpils stāvvietas ir iedalītas divās tarifu zonās – AD, kur maksa ir 0.50 Ls/stundā, un BD, kur maksa ir 0.40 Ls/stundā. Lai maksātu par stāvvietu ar Mobilly, nepieciešams konts, kuru par brīvu var izveidot mobilly.lv vai piezvanot 1859. Iebraucot stāvvietā autovadītājam ir jāsūta īsziņa ar tekstu START AUTO ZONA, bet, dodoties prom, īsziņu ar tekstu STOP uz numuru 1859.

Par Mobilly
Mobilly ir norēķinu sistēma, kas sniedz iespēju veikt maksājumus ar īsziņu un internetā. Mobilly norēķinu sistēmu veido un uztur SIA CityCredit. Mobilly šobrīd ir reģistrējušies vairāk kā 45000 klienti. Ar Mobilly var arī samaksāt par braucienu taksometrā, iegādāties vilciena biļeti, nopirkt Lattelecom Virszemes TV kodus, pasūtīt ēdienu, kā arī apmaksāt virkni pakalpojumu internetā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti