SIA Neste Latvija maina zīmolu uz Neste Oil 7

 
22.septembris 2011 11:14

SIA Neste Latvija maina zīmolu uz mātes kompānijas zīmolu Neste Oil.


Neste Ķekava Foto: Reinis Oliņš

Zīmola maiņa Latvijā tiks aizsākta piektdien, 23.septembrī, līdz ar pirmo Neste Oil degvielas uzpildes stacijas (DUS) atklāšanu Ķekavā. Līdz 2012.gada beigām plānots pabeigt pilnu zīmola ieviešanas procesu, pārveidojot pārējās Neste DUS Latvijā atbilstoši jaunajam Neste Oil DUS konceptam. Ķekavas DUS izbūvē ieguldīti vairāk kā 316 000 latu (450 000 eiro), pavisam zīmola ieviešanas procesā – vairāk nekā 1,4 miljoni latu (2 miljoni eiro). Pēc jaunās Neste Oil stacijas atklāšanas Ķekavā, Latvijā uzņēmumam ir 53 degvielas uzpildes stacijas.

“Mūsu mērķis ir nostiprināt pozīcijas degvielas mazumtirdzniecības tirgū un sniegt klientiem vislabāko automātiskās degvielas uzpildes pieredzi. To varēsim nodrošināt, ieviešot jaunu Neste Oil DUS konceptu, nākotnē piedāvājot vēl tīrākus un uzlabotākus produktus, kā arī optimizējot un harmonizējot iekšējos procesus. Degvielu arī turpmāk ievedīsim no Neste Oil rūpnīcas Somijā, un tās uzpilde jaunajās stacijās būs vēl ātrāka un ērtāka, turklāt par tirgū viszemāko iespējamo cenu,” zīmola maiņas iemeslus skaidro Artu Airainens, SIA Neste Latvija ģenerāldirektors.

Jaunajā Neste Oil DUS konceptā tiek ievēroti visi augstākie drošības un vides aizsardzības standarti. Lielākais jaunums ir modernākās LED diožu lampas. Tās darbojas uz sensoriem un pielāgo apgaismojumu atkarībā no tā, cik ārā ir tumšs. Lampas samazinās elektroenerģijas patēriņu uz pusi un kalpos līdz pat 50 gadiem. Atbilstoši Neste Oil virzībai uz inovācijām, tiek plānots pastāvīgi izvērtēt un ieviest dažādus risinājumus staciju papildaprīkošanai. 

“Jaunais Neste Oil DUS koncepts paredz ne tikai svaigāku un tīrāku izskatu, bet katrā sīkumā atspoguļo Neste Oil filozofiju rūpēties par apkārtējo vidi un drošību. Īpaši lepojamies ar jaunākās paaudzes LED diožu lampām, kas ļaus būtiski samazināt elektronenerģijas patēriņu,” turpina Andris Matisons, SIA Neste Latvija mazumtirdzniecības vadītājs.

Pirmā Neste Oil DUS atrodas Ķekavā, Rīgas ielā 24. Tā ir aprīkota ar diviem degvielas uzpildes sūkņiem. Pie viena sūkņa varēs uzpildīt 95 un 98 markas benzīnu un dīzeļdegvielu. Pie otrā sūkņa – 95 markas benzīnu un dīzeļdegvielu no parastās pistoles un ātrgaitas pistoles kravas automašīnām. Stacija ir īpaši pielāgota kravas auto ērtībai – plašāka stacijas teritorija un paaugstināta nojume nodrošinās iespēju ērti iebraukt un uzpildīties arī lielgabarīta transportiem. Kā ierasts, norēķinus par degvielu var veikt skaidrā naudā, izmantojot banku norēķinu kartes vai visātrākajā un ērtākajā veidā – ar Neste degvielas kartēm privātpersonām un uzņēmumiem. Oficiālā stacijas atklāšana notiks 23.septembrī no plkst. 12.00 līdz 22.00.

Neste Oil zīmola maiņa jau ir pabeigta Somijā un Lietuvā un uzsākta Sanktpēterburgā, Igaunijā un tagad arī Latvijā. Neste Oil zīmola ieviešanas process Latvijā būs maksimāli ātrs un ērts mūsu klientiem. Pārveides laikā staciju darbība netiks apturēta. Uzņēmuma juridiskais nosaukums un rekvizīti paliks nemainīgi.

Par SIA “Neste Latvija”
SIA “Neste Latvija” ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma “Neste Oil” Oy meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 20 gadus. 50.1% “Neste Oil” akciju turētājs ir Somijas valsts. SIA “Neste Latvija” ir viens no mūsdienīgu degvielas tirdzniecības standartu aizsācējiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar Neste Oil ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 40 miljonus latu. Neste A24 DUS tīklu Latvijā veido 53 stacijas visā valstī.

 
Visi komentāri
 
283918. viesis 22.septembris 2011 13:15
0 0 Atbildēt

3X labāk saprotams raksts, apsveicu NestOilu! :D

283920. viesis 22.septembris 2011 13:49
0 0 Atbildēt

nolādētie slaucēji, peļņas viņiem neesot! 2 ļimoni par kaut kādu burtiņu nomaiņu. pāreju uz gāzi. punkc!

283921. viesis 22.septembris 2011 14:22
0 0 Atbildēt

Trīsreiz droši vien tāpēc, ka sastādīja līgumu 3 eksemplāros.

283940. viesis 25.septembris 2011 14:04
0 0 Atbildēt

Pareizi, patērētājs ir stulbs cirvis un viena vārda izmaiņa uz slikto pusi viņu rautin aizraus uz neste oil dus :D

Normālās valstīs kur tauta ir nacionālistiski noskaņota, ne kaut kas šitāds notiktu, ne švēdbanka, ne lattelecoms, un ne vēl tūkstots un viens līdzīgu gadījumu. Pietika kaut vai septiņus mēnešus padzīvot skotijā un paskatīties, kā tur ir - ļoti liela daļa starpautisko firmu nosaukumu tur vai nu sākas ar "scottish" vai arī beidzas ar "scotland", un pārējo nosaukumos nav atsauces uz svešām valstīm. Gan jau ja tur kāda banka pārsauktos par švēdbank vai inglišbank, tad tā zaudētu pusi klientu :D

283956. viesis 27.septembris 2011 8:42
0 0 Atbildēt

vot umņiks! :D

paradi kuram kantorim ir degvielas dziļurbums Latvijā? ja nu vienīgi smago mašīnu žoperiem:D viss deģis pa ļubomu nāk no Krievijas.

un kas ta par valsti - skotija, typa mūsu pašu Latgale vien ir.

283958. viesis 27.septembris 2011 8:54
0 0 Atbildēt

seaman 199

paradi kuram kantorim ir degvielas dziļurbums Latvijā? ja nu vienīgi smago mašīnu žoperiem viss deģis pa ļubomu nāk no Krievijas.

---------------------------

Muļķības! :-)

283993. viesis 1.oktobris 2011 11:03
0 0 Atbildēt

283920

nolādētie slaucēji, peļņas viņiem neesot! 2 ļimoni par kaut kādu burtiņu nomaiņu. pāreju uz gāzi. punkc!

--------------------------------

Piekrītu, slauc, tāpat, kā visi, ar peļņu 5-7 santīmi no litra degvielas :-) BET!

Vai tev , aprobežotajam, ir priekšstats, ar kādiem izdevumiem ir saistīta

jebkuras firmas nosaukuma maiņa, ieskaitot no UR pārreģistrācijas līdz

jaunuvizītkaršu drukāšanai? :-) Nav? Tad labāk nepaliec jaņos, lai citi tevi

par muļķīti neuzskatītu :-) :-) :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilnīgi jaunais C3 Aircross sola pievilcīgas cenas (+ FOTO) 2

Citroën ir atklājis pirmos pilnīgi jaunā C3 Aircross attēlus. C3 Aircross un C3 hečbeku vieno dizaina identitāte, solījums par salona telpu un komfortu, kā arī ambīcijas satricināt tirgu ar ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām. Abi modeļi ir balstīti uz Smart Car platformas, kas nodrošina daudzpusīgu dzinēju pieejamību un efektivitāti izmaksu ziņā. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme 1

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 13

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti