WESS autocentrā - sertificēts virsbūvju iecirknis

 
29.septembris 2011 10:17

28. septembrī Toyota Baltic AS un Toyota Motors Europe pārstāvji pasniedza AS WESS autocentra Toyota Berģos virsbūvju un krāsošanas iecirkņa vadītājam Gedeminasam Šumskim 1. līmeņa B&P TCM* sertifikātu.

Ar to tiek apliecināta iecirkņa darba organizācijas un ražošanas tehnoloģiju atbilstība augstākajiem ražotāja standartiem.

20 gadu laikā oficiālais automarku Toyota, Lexus un BMW pārstāvis Latvijā – kompānija WESS piedāvā augstvērtīgus virsbūvju un krāsošanas pakalpojumus visu marku automašīnu īpašniekiem. Pakalpojumu klāstā ietilpst visu sarežģītības pakāpju darbi, kas saistīti ar Toyota un citu marku automašīnu virsbūvju atjaunošanu, remontu un krāsošanu, kā arī ar restaurāciju.

Pastāvīgi attīstoties, kompānija WESS primāro uzmanību vienmēr ir pievērsusi jautājumiem, kas attiecas uz iespējami pilnīgāku savu klientu apmierinātību. Tieši tādēļ kompānijas vadība pieņēma lēmumu ieviest jaunus virsbūves un krāsošanas iecirkņa darba standartus, kas pirmām kārtām paredzēti, lai garantēti nodrošinātu visaugstāko līmeni sniegtajiem pakalpojumiem un uzticamu drošības līmeni saremontētajām automašīnām. Pie tam, atbilstība 1. līmeņa TSM (Toyota Service Management) standartam ļāva paaugstināt personāla darba efektivitāti, darba ražīgumu un ražošanas rentabilitāti.

Darbs pie jauno standartu ieviešanas tika uzsākts gadu atpakaļ un īstenojās pieredzējušu Toyota Baltic AS speciālistu vadībā.

Pārejas laikā, kad virsbūvju un krāsošanas nodaļā tika ieviesti jaunie standarti, īpaša uzmanība tika pievērsta ražošanas procesu optimizācijai, daudz rūpīgākai visu operāciju plānošanai: sākot ar veicamo darbu novērtēšanu līdz pat gatavas automašīnas nodošanai klientam. Būtiski uzlabota veicamo darbu kvalitātes kontroles sistēma. Ir ieviesti kontroles instrumenti, tai skaitā par darba laika un materiālu izlietojumu, darba vietu organizāciju, darba aizsardzību katrā darbā vietā. Visos galvenajos ražošanas etapos ir izstrādātas un ieviestas obligātas tehnoloģiskās procedūras.

Pateicoties jaunajiem standartiem, ražošana ir kļuvusi ne tikai ekonomiskāka, bet arī ekoloģiskāka, par cik turpmākajā attīstībā tiek izmantotas Toyota „zaļās” tehnoloģijas. Neskatoties uz pievilcīgo ekonomiju, izmantojot ķīmiskās krāsas, WESS virsbūvju un krāsošanas iecirkņos principiāli tiek izmantotas uz ūdens bāzes veidotas krāsas, kas būtiski samazina kaitīgo vielu iekļūšanu notekūdeņos un augsnē.

Jaunievedumi arī skāra darba un materiālu izmaksu normēšanu. Ir pilnveidota mehāniķu motivācijas un stimulēšanas sistēma. Šodien šīs izmaiņas palīdz precīzi plānot remontu ilgumu un kontrolēt darbu kvalitāti visās automašīnas atjaunošanas stadijās, vienlaicīgi nodrošinot stingru visu klientam doto solījumu ievērošanu.

Saskaņā ar jaunajiem standartiem visnopietnākā uzmanība tika pievērsta pareizai darba vietu organizācijai un nodarbināto darba drošībai ražošanas laikā – šodien šie procesi pilnībā atbilst visām Eiropas Savienības prasībām.

Paveikto darbu pozitīvo rezultātu vidū ir vērts pieminēt iecirkņa noslogotības vienmērību, visu procesu caurredzamību, stingru saremontēto automašīnu saskaņoto nodošanas termiņu ievērošanu un plānoto kvalitatīvo rezultātu sasniegšanu.

Ir ieviesta pastāvīga klientu apmierinātības līmeņa (CCS) kontrole, kas palīdz operatīvi reaģēt uz klientu piezīmēm un piedāvājumiem turpmākai visu sniegto pakalpojumu uzlabošanai.

Iecirkņa darba organizācija saskaņā ar jaunajiem standartiem un tehnoloģijām palīdzēja par 1/3 paaugstināt pēdējo mēnešu laikā veikto remontdarbu daudzumu. Par 15% ir augusi darba efektivitāte.

WESS virsbūvju iecirknis Berģos vienlaicīgi spēj remontēt 22 automašīnas. Serviss ir aprīkots ar vismūsdienīgāko aprīkojumu un speciāliem instrumentiem, tai skaita divām krāsošanas kamerām, laboratoriju precīzai krāsu sagatavošanai un rezerves daļu noliktavu.

Mūsdienās katra uzņēmuma maksimāli efektīvs darbs ir ne tikai galvenā veiksmes un peļņas atslēga, bet arī iespēja nodrošināt sniegto pakalpojumu maksimāli augstāku kvalitāti. Pateicoties jaunajiem virsbūvju un krāsošanas iecirkņa darba standartiem, WESS jau šodien spēj piemeklēt individuālu risinājumu katram klientam, piedāvājot optimālu risinājumu pat visnepatīkamākajās situācijās, kas saistītas ar automašīnas atjaunošanu pēc avārijas, tādējādi apliecinot savu augsto reputāciju kā drošs apdrošināšanas kompāniju, korporatīvo un individuālo klientu partneris.

* - Toyota Service Management
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti