Baltijas iedzīvotāji visbiežāk izvēlas nomāt auto Vācijā 1

 
11.oktobris 2011 11:07

Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotāji visbiežāk Sixt auto nomas pakalpojumus saņēmuši Vācijā.

Populārāko galamērķu vidū bija arī Francija, Itālija, Šveice un Spānija.

„Latviju un Vāciju saista spēcīgas ekonomiskās attiecības – Latvijā darbojas visu lielāko vācu uzņēmumu pārstāvniecības, kā arī salīdzinoši nelielais attālums starp abām valstīm ir galvenie faktori, kas nodrošina vietējo iedzīvotāju un uzņēmēju interesi par šo valsti. Auto nomas pakalpojumi kļūst arvien pieprasītāki, uzlabojoties ekonomiskajai situācijai, it īpaši tas ir novērojams vasarā, kas ir karstākais tūrisma sezonas laiks. Nemainīgi starp populārākajiem galamērķiem sastopamas tādas Eiropas valstis kā Francija, Itālija, Šveice un Spānija,” stāsta Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs. 

Savukārt Sixt auto nomas pakalpojumus Latvijā šovasar visvairāk izmantojuši vācieši. Latvijā viņiem seko klienti no Krievijas, Lietuvā no Nīderlandes, savukārt Igaunijā – vietējie iedzīvotāji. Latvijā vietējie iedzīvotāji veido trešo lielāko klientu grupu. Tūristu vidū populārākās ir kompaktklases un ekonomiskās klases automašīnas, darījumu cilvēki izvēlas vidējās klases automašīnas, savukārt tūristi no Krievijas – premium klases automašīnas.

Sixt turpina nostiprināt savas pozīcijas Baltijas tirgū. Pašlaik uzņēmums auto nomās Baltijā piedāvā vairāk nekā 170 automašīnu, ne vecākas par 2 gadiem. Sixt auto nomas biroji atrodas visās Baltijas valstu galvaspilsētās – Rīgā, Tallinā un Viļņā, kā arī šo pilsētu lidostās. Sixt auto nomas birojos un internetā ir iespējams veikt arī automašīnu rezervāciju ārzemēs.

Par Sixt
Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija
Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk nekā astoņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu.

 
Visi komentāri
 
284069. viesis 11.oktobris 2011 14:47
0 0 Atbildēt

sixt, jau apnikushi ar saviem reklaamraxtiem :) labaak atdodieties ALD ar labu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti