DBS noslēdz sadarbības līgumu ar Opel

 
12.oktobris 2011 11:04

Drošas Braukšanas Skola (DBS) noslēgusi sadarbības līgumu ar autoražotāju Opel.

Tas paredz, ka turpmākos trīs gadus DBS ne tikai drošas un eko braukšanas apmācībās, bet arī savas autoskolas praktiskajās nodarbībās izmantos četrus jaunus sudrabkrāsas Opel markas automobiļus – divus Opel Astra un divus Opel Insignia auto. Turklāt, sākot no oktobra, DBS autoskola piedāvās arī apmācības braukšanā ar automātisko ātrumkārbu, tādējādi topošajiem autovadītājiem ne vien atvieglojot autovadītāja apliecības iegūšanu, bet arī pašu mācību procesu.

DBS, sadarbojoties ar uzņēmumu Opel, ne tikai piedāvās klientiem iespēju apgūt braukšanas prasmes jaunos, kvalitatīvos un ērtos automobiļos, bet arī plāno kopīgi attīstīt un īstenot vairākas sociālās kampaņas, tādējādi arvien vairāk sabiedrībā aktualizējot satiksmes drošības tēmu un ar to saistītos jautājumus.

„Opel automobiļi ir mūsdienīgi visās kategorijās – gan vizuāli pievilcīgi un tehniski piesātināti, gan arī ekonomiski, komfortabli un viegli vadāmi. Esam pārliecināti, ka iespēja apgūt braukšanas prasmes ar pavisam jauniem automobiļiem – vadāmiem gan ar mehānisko, gan ar automātisko ātrumkārbu – būs pamudinājums arvien vairāk cilvēkiem pieteikties apmācībām, lai saņemtu autovadītāja apliecību. Turklāt, apgūstot auto vadīšanas prasmes ar automātisko ātrumkārbu, ne mācību process, ne eksāmenu prasības kvalitātes un sarežģītības pakāpē neatšķiras no tiem pārbaudījumiem, kas paredzēti, braucot ar automobiļiem ar mehānisko ātrumkārbu,” stāsta Andris Pļavenieks, DBS apmācību direktors.

„Sadarbība ar Drošas Braukšanas Skolu mums ir ļoti svarīga,” atzīmē Andra Līviņa, Opel mārketinga vadītāja Baltijas valstīs, „tas ir vēl viens, turklāt vērienīgs apliecinājums Opel automobiļu kvalitātei. Insignia un Astra ir populārākie Opel modeļi Latvijā; pateicoties sadarbībai ar DBS, to priekšrocības varēs novērtēt vēl vairāk cilvēku, un ieguvēji būs visi.”

Jaunajiem Opel markas automobiļiem ir ne tikai moderns dizains, bet arī tehniskais aprīkojums. Opel Insignia ieguvis vairāk nekā 50 nacionālus un starptautiskus apbalvojumus, kā arī atzīts par Eiropas Gada Auto 2009. Savukārt Opel Astra saņēmis žurnāla Autobild balvu Das Goldene Lenkrad 2009 (Zelta Stūre 2009), titulu Latvijas Gada Auto 2010, kā arī Euro NCAP maksimālo vērtējumu jeb piecas zvaigznes. Turklāt Opel Astra tiek dēvēta arī par jaunās paaudzes autoindustrijas zvaigzni.

Piedāvājot iespēju topošajiem autovadītājiem apgūt braukšanas prasmes ar automātisko ātrumkārbu, DBS ir viena no pirmajām autoskolām Latvijā, kas pārņēmusi ASV un vairāku Eiropas valstu praksi, kur braukšanas apmācības ar automātisko ātrumkārbu ir pieejamas jau diezgan ilgu laiku.

Par Drošas Braukšanas Skolu
Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Skolas galvenais darbības virziens ir drošas braukšanas apmācības un ar to saistīto risku samazināšana gan uzņēmumiem, gan jebkuram transportlīdzekļa vadītājam, kurš vēlas uzlabot savas braukšanas prasmes.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti