Gulbenes CP šefu atzīst par neatbilstošu amatam 11

 
4.marts 2003 0:06

Gulbenes ceļu policijas priekšnieks Vitolds Priedeslaipa, kuru vainoja Gulbenes vietējās televīzijas automašīnas ļaunprātīgā aizdedzināšanā, Valsts policijā veiktajā dienesta izmeklēšanā atzīts par neatbilstošu ieņemamajam amatam.

Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns BNS informēja, ka dienesta izmeklēšanā konstatēts, ka Priedeslaipa izdarījis vairākus pārkāpumus. "Pieņemts lēmums par disciplināro sodu Priedeslaipam, nosakot neatbilstību ieņemamajam amatam. Papildus noteikts, ka viņam jāveic ārkārtas atestācija," teica Leiškalns. Priedeslaipa BNS pauda, ka pagaidām atturēsies no komentāriem, jo "vēlāk viss būs zināms". Pagaidām viņš turpinot strādāt savā amatā. Gulbenes rajona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze preses un sabiedrisko attiecību jautājumos Elita Kalniņa BNS pauda, ka par tādiem pārkāpumiem, par kādiem disciplināri sodīts Priedeslaipa, varētu sodīt vai katru policistu. Viņa lika saprast, ka tie ir sīki pārkāpumi. "Par ārkārtas atestācijas datumu paziņos. Atestācija Priedeslaipam notiks Valsts policijā. Tā ir procedūra, kas jāveic regulāri un ne retāk kā reizi divos gados," sacīja Kalniņa. Izmeklēšana bija ierosināta, pamatojoties uz Gulbenes vietējās televīzijas SIA "TV 11.kanāls" direktora Guntara Enika iesniegtajiem materiāliem iekšlietu ministram Mārim Gulbim. Jau vēstīts, ka Eniks neslēpa aizdomas par Priedeslaipas saistību ar televīzijas automašīnas ļaunprātīgu aizdedzināšanu naktī uz 30.janvāri. Pirms tam Eniks vietējos televīzijas raidījumos bija rādījis vairākus sižetus par Priedeslaipu, norādot uz trūkumiem viņa darbā - nelaipno uzvedību kabinetā, ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, šefam braucot dienesta automašīnā pa Gulbeni, un nereģistrētajiem sīkajiem ceļu satiksmes negadījumiem, kas atgadījušies ar Priedeslaipas dienesta auto. Eniks vietējās televīzijas skatītājus arī informēja par to, ka filmētos un savāktos materiālus par Priedeslaipu nodevis iekšlietu ministram. Televīzijas automašīnas aizdedzināšanu Eniks uzskatīja par iespējamo atriebību. Savukārt Priedeslaipa BNS kategoriski noliedza saistību ar Gulbenes vietējās televīzijas automašīnas aizdedzināšanu. 14.februārī prokurore Ārija Bērziņa izvirzīja apsūdzību par Gulbenes televīzijas automašīnas aizdedzināšanu 1980.gadā dzimušajam gulbenietim Alvim G. Viņš apcietinājumā atradās no 5.februāra līdz 21.februārim, kad Vidzemes apgabaltiesas Madonas pastāvīgajā sesijā viņam atcēla šo drošības līdzekli. Bērziņa BNS informēja, ka tuvākajā laikā krimināllietu vēl negrasās nodot tiesai. GULBENE, MAR 03, BNS
 
Visi komentāri
 
67175. viesis 4.marts 2003 0:21
0 0 Atbildēt

:D kaukaads huligaans! Dedzina automashiinas! :D Shitaads CP šefs! :)

67176. viesis 4.marts 2003 0:22
0 0 Atbildēt

HA! Tomeer visur pirmais! :D

67177. viesis 4.marts 2003 0:22
0 0 Atbildēt

Olas Nost!!!!!!

67192. viesis 4.marts 2003 8:36
0 0 Atbildēt

Runaajot pa ssoo kungu varu pateikt ka vins ir vieniigais no Gulbenes rajona Policistiem kurss apturot mani par paarkaapumu ateicaas nemt "KUKULI" un taa ir noticis vairaakas reizes ,bet no pareejiem policiem atpirkos diezgan aatri un bez nekaadaam probleemaam .

Mans personiigais secinaajums GODIGAAKU policistu ir gruuti atrast ,bet protams vieteejiem "Biezajiem "tas loti nepatiik ,tapeec ir jaizdomaa visaadas mulkiibas ,lai izeestu pieredzes bagaato inspektoru no savas vietinas ,lai so vietinu parnemtu karteejais uzpeerkamais MENTS.

Jauki, varees beert griidaa un maksaat nieka "pieciiti" .jo nebuus vairs stingrais policists.

VISU CIENNU bijusajam Gulbenes rajona CP ssefam.

67235. viesis 4.marts 2003 9:25
0 0 Atbildēt

latfox: aleluja! Kops kuriem laikiem policijas prieksnieki patrulee uz celja?

67243. viesis 4.marts 2003 9:32
0 0 Atbildēt

latfox malacis!!!! Žetons tev!. Apskatījies labāk bez tabui kur viņš uzdirsa reāli tam visam

67297. viesis 4.marts 2003 10:50
0 0 Atbildēt

Ja var sodiit kaut jebkuru policistu, tad tas arii ir jaadara! Paarkaapumam seko sods. Izlausaas logiski, ja to saka ments autovadiitaajam, bet ja to pieprasa sabiedriiba (lai sodiitu mentus) tad atbilde ir "nu it kaa vareetu, bet tad buutu jaasoda visi un tas gan nav labi"

67345. viesis 4.marts 2003 12:44
0 0 Atbildēt

Vareja jau atlaut tam autinam vispaar nodegt,liidz plikai buudai,bet se tev....tikai skaade spaarnam!!!!

67346. viesis 4.marts 2003 12:46
0 0 Atbildēt

Ārkārtas atestācijas jāveic regulāri ... interesanta doma.

Ka arī neatbilstība amatas par sīkiem pārkāpmumiem...

Ir man čujs ka kāds kādu piečakarēt mēģina :)

67408. viesis 4.marts 2003 15:55
0 0 Atbildēt

latfox - laukos juus visi taadi esat? neesmu gan taa noveerojis braukaajot pa gulbenes rajonu, bet ja to to ampli uzskati par cieniijamu kungu - sorry, tev vajag pameegjinaat pakontakteeties ar cita tipa cilveekiem, varbuut tad tu sapratiisi, kas ir un kas nav cieniijams un pieklaajiigs un tml :)

67455. viesis 4.marts 2003 21:32
0 0 Atbildēt

Man arii ir bijushas paaris tikshanaas reizes ar Vitoldu, kaa rezultaataa man ir bijushas 2 (divas) pilniigi izchakareetas dienas:

Paarkaapu aatrumu, taa kaa pieraksts bija Gulbenee, vad.apl. nosuutiija uz Gulbeni pie Vitolda. OK - vainiigs, taatad jaamaksaa. Sazvaniijos ar vinju personiigi, shis saka lai sestdien braucu pakalj. Taa kaa dziivoju Riigaa, izbraukaat Gulbeni nav paaris stundu jautaajums. Ierados sestdienas dienaa Gulbene Policijas paarvaldee, kur dezhurants laipni paskaidroja, ka shodien policijai ir kaut kaadi sveetki un neviena nebuus. Tas mani iepriecinaaja..... Dabuuju k-ga mob. nr. sazvaniiju, bet tas caur pukjeem mani pasuutiija dir...t, sak. neesot jaapaarkaapj noteikumi... Uz maniem argumentiem par to, ka vinjsh personiigi man noziimeeja ierasties shajaa dienaa, vienkaarshi tika nomesta klausule... Nost to ''kaartiibas sargu'' !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti