Testa braucieni ar jaunākajiem Chevrolet automobiļiem 1

 
9.novembris 2011 12:54

Par godu 100.dzimšanas dienai vienīgais Chevrolet pārstāvis Latvijā „Hansa Auto” piedāvā iespēju ikvienam interesentam izbaudīt un novērtēt Chevrolet pieredzi un sasniegumus testa braucienos.

Izmēģinājuma braucieniem Chevrolet dīleris „Hansa Auto” piedāvā visu modeļu gammu - jaunās paaudzes – Chevrolet Orlando, Cruze, Aveo un Captiva.

Chevrolet testa braucieni notiks 10., 11. novembrī no plkst. 9.00 – 18.00 un 12. novembrī no plkst. 10.00 – 16.00 „Hansa Auto”, Rīgā, Brīvības gatvē 246. Testa braucieniem var pieteikties ikviens, kuram ir derīga autovadītāja apliecība pa tālr. 6 7801555 vai auto@hansaauto.lv.

Testa braucienos piedāvātie modeļi: 7 - vietīgais minivens - Chevrolet Orlando, kas šobrīd pieejams par piecvietīga auto cenu! Vidējās klases auto – Chevrolet Cruze, reprezentabls un ietilpīgs biznesa klases auto; Chevrolet Aveo – ekonomisks, kompaktklases auto, ideāli piemērots gan mazpilsētā, gan lielpilsētā; kā arī jaunākais Chevrolet modelis - apvidus auto Captiva. Testa braucienu laikā, būs iespēja ne tikai izbaudīt jauno modeļu iespējas un priekšrocības, bet arī saņemt konsultācijas par automašīnu iegādi un ekspluatāciju.

Patīkams pārsteigums par godu Chevrolet 100 gadu dzimšanas dienai gaida visus esošos Chevrolet īpašniekus! No 10.-12.novembrim servisa darbam un oriģinālajām Chevrolet autodaļām 30% atlaide.

Par Chevrolet
Tieši pirms 100 gadiem Detroitā, ASV, savu ceļu uzsāka pirmais Chevrolet. Mūsdienās Chevrolet automašīnas ir zināmas un pieejamas visā pasaulē, jo Chevrolet ir ceturtais lielākais autoražotājs pasaulē. Šo 100 gadu laikā ir radīts vairāk nekā 209 miljoni Chevrolet automašīnu, kuras iespējams iegādāties 140 pasaules valstīs. 2010. gadā Chevrolet sasniedza savu rekordu pārdoto automašīnu skaita ziņā - 4,26 miljoni, savukārt šī gada deviņos mēnešos ir pārdots jau 3,6 miljoni automašīnu.

Par Hansa Auto
SIA „Hansa Auto” ir Amserv grupas uzņēmums, oficiālais Opel un šobrīd vienīgais Chevrolet automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību jau kopš 1999. gada. Kopš 2011. gada maija, uzņēmums ir pievienojies Amserv grupai, kurā ietilpst 11 autocentri gan Latvijā, gan Igaunijā. Amserv Grupa pārstāv tādus zīmolus, kā Toyota, Opel, Chevrolet, Hyundai, Peugeot, Lexus un Saab.
 

 
Visi komentāri
 
284312. viesis 9.novembris 2011 17:06
0 0 Atbildēt

Kādu vēl "visu" modeļu gammu?Corvette un Camaro jau neviens neprasa,bet vismaz Malibu(lai gan visi oficiāli jau tiek pārdoti Eiropā) varēja sagādāt.Captivai arī tikai feislifts,nevis jauns modelis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti