DBS pārceļas uz Biķerniekiem 3

 
6.janvāris 2012 10:04

Turpinot attīstīties un pilnveidojot savu apmācību programmu, Drošas Braukšanas Skola (DBS) no šā gada drošas braukšanas apmācības gan privātpersonām, gan uzņēmumiem veiks Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Ar tradīcijām bagātajā trasē notiks drošas braukšanas kursa teorētiskās un praktiskās nodarbības.

„Turpmāk visas apmācības, kas saistītas ar drošu braukšanu, tiks vadītas mūsu jaunajā bāzes mītnē – Biķernieku trasē. Šobrīd tā ir vienīgā un vienlaikus lielākā šāda veida trase Baltijā, kur apvienots sports un droša braukšana. Trase ir ar 45 gadu ilgām tradīcijām un ļaus mums piedāvāt apmācības visaugstākajā līmenī. Turklāt tās atrašanās tuvu Rīgas centram ir ērta un izdevīga jebkuram, kurš vēlas pilnveidot savas braukšanas prasmes,” stāsta Andris Pļavenieks, DBS apmācību direktors.

Sešu gadu laikā DBS veidotos drošas braukšanas apmācību kursus apguvuši un atzinīgi novērtējuši vairāk nekā 5000 autobraucēju – gan privātpersonas, gan dažādu vietējo un starptautisko uzņēmumu pārstāvji. Īpaši noderīgs šis kurss ir bijis operatīvo transportlīdzekļu vadītājiem, kā arī tiem uzņēmumu darbiniekiem, kuri ikdienā pavada daudz laika pie auto stūres. DBS kursi ļauj uzņēmējiem samazināt riskus, kas saistīti ar autoparku ekspluatāciju, savukārt cilvēkiem, kuri ilgstoši nav izmantojuši savas praktiskās braukšanas iemaņas, kursi ļaus tās atsvaidzināt un pilnveidot.

„Biķernieki, mūsuprāt, ir īstā vieta, kur organizēt visu transportlīdzekļu drošas braukšanas apmācības, jo šis sporta komplekss tiek veidots kā vienots sporta un izglītības centrs,” uzskata BKSB vadītājs Aivars Aksenoks. „Droša braukšana ir satiksmes pamats kā uz ceļa, tā arī slēgtā trasē. Arī sportisti vispirms apgūst drošas braukšanas pamatus un tikai tad izmēģina ātrumu.”

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiekošās praktiskās nodarbības drošā braukšanā tiek apgūtas ar DBS apmācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insiginia, kuriem ir viss nepieciešamais tehniskais nodrošinājums un kuri aprīkoti atbilstoši augstākajiem drošības standartiem.

Drošas braukšanas pamatkurss ir apmācība profesionālu instruktoru vadībā, kuras laikā iespējams pilnveidot autovadīšanas meistarību, iemācīties paredzēt ārkārtējas situācijas un attīstīt spēju adekvāti reaģēt uz tām. Bez tam šis apmācību kurss sniedz teorētiskas zināšanas un praktiskas iemaņas autotransporta ekonomiskā ekspluatācijā. Pēc apmācību kursa apgūšanas autovadītājs saņem Drošas Braukšanas Skolas sertifikātu.

Vienlaikus DBS saviem klientiem piedāvās pilnveidot braukšanas iemaņas arī citās trasēs, kas aprīkotas atbilstoši augstākajiem drošības un kvalitātes standartiem.

 
Visi komentāri
 
285022. viesis 6.janvāris 2012 15:18
0 0 Atbildēt

CSDD meitas kompānija.

285025. viesis 8.janvāris 2012 2:01
0 0 Atbildēt

Pļavnieks ir tītars

285066. viesis 13.janvāris 2012 9:03
0 0 Atbildēt

Kursi nemākuļiem :) Bet kur palika DBS iepriekšējie auto-audi? Bija gana jauni, vai tad jau nošķilti, vai kā?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti