Pusmēneša laikā „Guard Systems Latvia” atgūst zagtus objektus gandrīz pusmiljona eiro vērtībā 6

 
9.janvāris 2012 13:56

Aizvadītā gada pēdējās un 2012. gada pirmās dienas bijušas ļoti aktīvas „Guard Systems Latvia” operatīvajām vienībām.

Pateicoties „Track Guard” radiomeklēšanas, kā arī „Fleet Guard” GPS iekārtām, tika atgūti pieci objekti ar kopējo vērtību virs 440 000 eiro!

Neilgi pirms Ziemassvētkiem tika saņemts trauksmes zvans par BMW X5 automašīnas zādzību no Rīgas rajona. Gaisā tika pacelta „Guard Systems Latvia” radiomeklēšanas lidmašīna, un tika noteikta objekta lokācijas vieta – netālu no Latvijas un Lietuvas robežas. Sadarbojoties ar Lietuvas Policiju, teju 40 000 EUR vērtais objekts tika identificēts Likenai ciemā 20 kilometrus no Latvijas robežas, atgūts un šobrīd jau ir atgriezts īpašniekam.

Uzreiz pēc Ziemassvētkiem „Guard Systems Latvia” saņēma trauksmes zvanu par vēl viena BMW X5 aizbraukšanu. Šoreiz zādzība tika veikta pašā Rīgas centrā. „Guard Systems” radiomeklēšanas lidmašīna uztvēra signālu no nozagtā BMW X5 Mežciema mikrorajonā Rīgā, kur nozagtā automašīna arī tika atrasta – tā vienkārši bija novietota daudzstāvu mājas pagalmā.

Tajā pat dienā no „Guard Systems Group” trauksmes centrāles Norvēģijā tika saņemta informācija par 280 000 EUR vērtu Caterpillar iekrāvēju, kurš 28.novembrī tika nozagts Zviedrijā. Pēc „Guard Systems” trauksmes centrāles informācijas, iekrāvējs uz to brīdi atradās Latvijā. Aktivizējot objektā esošo „Track Guard” radiomeklēšanas sistēmu, tika saņemts apstiprinājums, ka Caterpillar atrodas netālu no Dundagas, Talsu rajonā. Sadarbojoties „Guard Systems Group” trauksmes centrālei un starptautiskajai policijai InterPol, objekts tika atgūts.

Dienu vēlāk kāds „Fleet Guard” GPS maršruta kontroles klients ziņoja „Guard Systems” par Bobcat ekskavatora zādzību Ilūkstes novadā. Objekts tajā pat dienā tika atgūts 15 kilometrus no zādzības vietas un atradās kādas lauku viensētas šķūnī, apsegts ar audumu.

2. janvārī „Guard Systems Latvia” trauksmes centrāle saņēma zvanu par BMW X5 zādzību no Jūrmalas. Atkal tika iesaistīta radiomeklēšanas lidmašīna, un objekts tika lokalizēts privātmājas garažā netālu no Marijampoles pilsētas Lietuvā. Garažā bija uzstādīts spēcīgs GPS / GSM signāla bloķētājs.

„Guard Systems radiomeklēšanas produkts „Track Guard” kārtējo reizi ir pierādījis sevi kā efektīvs līdzeklis zagtu objektu atgūšanā,” stāsta „Guard Systems Latvia” valdes priekšsēdētājs Tore J.Paulsen. „Mūsu kompānija ir dibināta 1992. gada 3. janvārī, kas nozīmē, ka jau 20 gadus nodarbojamies ar radiomeklēšanas pakalpojumu sniegšanu. Šajā laikā esam atguvušu vairāk nekā 1500 zagtu objektu, bet janvāra sākumā atgūtais BMW X5 bija sava veida jubileja „Guard Systems Latvia” – 40.atgūtais objekts kopš kompānijas darbības uzsākšanas Latvijā 2006. gadā.”

Mēneša laikā garnadži spējuši aizdzīt deviņas BMW X5 / X6 automašīnas, un tikai trīs no tām ir atgriezušās pie īpašniekiem. Visi atgūtie automobiļi bijuši aprīkoti ar „Track Guard” radiomeklēšanas iekārtām.

„Guard Systems Group” ir starptautisks radiomeklēšanas (Track Guard) un GPS maršruta kontroles (Fleet Guard) operators, kurš darbojas deviņās Eiropas valstīs – Norvēģijā, Zviedrijā, Dānijā, Somijā, Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Vācijā un Polijā. Ar vairāk nekā 40 000 abonentiem kompānija ir tirgus līderis Skandināvijā, kā arī viena novadošajām radiomeklēšanas un GPS maršruta kontroles nodrošinātājām Baltijas valstīs. „Guard Systems Group” statistika liecina, ka vidējais ar Track Guard aprīkoto zagto pobjektu atgūšanas rādītājs ir 85%. Tas ir pateicoties spēcīgajam radio signālam, kuru nav iespējams noslāpēt ne eletroniski (GPS / GSM bloķētāji), ne fiziski (betona garažas, konteineri ar ekranizētu vidi utt.)

Vairāk informācijas par „Track Guard” radio meklēšanu un „Fleet Guard” GPS maršruta kontroles sistēmām – www.guardsystems.lv.

 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
285039. viesis 9.janvāris 2012 20:28
1 0 Atbildēt

Pārāk skaisti lai būtu ticami...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti