«Karšu izdevniecība Jāņa sēta» atgriežas no CeBIT ar starptautiskas sadarbības kontaktiem

 
20.marts 2012 8:39

SIA Karšu izdevniecība Jāņa sēta speciālisti atgriezušies no pasaulē svarīgākās digitālās industrijas izstādes CeBIT, kura risinājās no 6. līdz 10. martam Vācijas pilsētā Hanoverē.

Līdztekus ar vairākiem citiem Latvijas IT uzņēmumiem ‘’Jāņa sēta’’ prezentēja savus risinājumus Latvijas uzņēmumu nacionālajā stendā, kura izveidi organizēja un finansēja Latvijas investīciju un attīstības aģentūra.

Jāņa sēta izstādē demonstrēja savus modernos informācijas tehnoloģiju produktus – GPS sekošanas risinājumu ‘’JS GPS Sekošana’’, interneta karšu pārlūku, iPhone lietojumprogrammu “BalticMaps”, sastrēgumu informācijas sistēmu un vairākus citus risinājumus.

Uzņēmums izstādes apmeklētājiem varēja parādīt arī pašus jaunākos ‘’Jāņa sētas’’ informāciju tehnoloģiju risinājumus – ceļvedi “Latvia. Travel Guide” angļu valodā iPad planšetdatoram un ‘’gpsTrack.pro’’ mobilo lietojumprogrammu sekošanai. ‘’gpsTrack.pro’’ lietotne izstrādāta viedtālruņiem ar Android operētājsistēmu un ļauj interneta pārlūkprogrammas vidē sekot viedtālruņa lietotājam. To var praksē izmantot gan organizācijas, kurām svarīgi zināt sava darbinieka atrašanās vietu, gan vecāki, lai būtu drošībā par savu bērnu.

Jāņa sētas IT mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Vikle stāsta, ka jaunā Android sekošanas lietotne „gpsTrack.pro” guva lielu atsaucību, jo pasaulē tai nav daudz profesionāli lietojamu analogu. Sistēma telefonu var atrast gan pēc GPS koordinātēm, gan pēc WiFi tīklu izvietojuma visā pasaulē. Arī „Latvia Travel Guide” iPad lietotne izraisīja lielu interesi starptautiskās izstādes „CeBIT 2012” apmeklētājos, jo tajā ērtā veidā ir iegūstama visa informācija, kas nepieciešama, lai izdotos ceļojums uz Latviju. Skaistās ilustrācijas un apraksti par mūsu valsti izsauca sajūsmu daudziem interesentiem gan no Eiropas valstīm, gan tik eksotiskas valsts kā Apvienotie Arābu Emirāti.

Dalība izstādē deva iespēju noslēgt sadarbības līgumus un nodibināt vairākus desmitus jaunu kontaktu ar potenciāliem sadarbības partneriem un klientiem. Iegūto kontaktu ģeogrāfijā ietilpst Vācijas, Čīles, Bosnijas-Hercegovinas, Čehijas un vairāku citu valstu uzņēmumi. Papildus darbam savā stendā tika izmantota arī vērtīgā iespēja iepazīties ar jaunākajām pasaules tendencēm GPS sekošanas jomā, viesojoties ārvalstu uzņēmumu stendos.

Kristīne Vikle uzskata, ka dalība CeBIT izstādē ir sniegusi gaidīto rezultātu un šobrīd Karšu izdevniecībai Jāņa sēta priekšā ir nopietns darbs starptautisko biznesa kontaktu attīstībā.

Bez Jāņa sētas Latvijas stendā savus piedāvājumus prezentāja arī tādi uzņēmumi kā „Mailigen”, „Solcraft”, „Zabbix”, „SWH Sets” un „Interaktīvās tehnoloģijas”.

SIA “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” ir līderis karšu un uz tām bāzētu informācijas tehnoloģiju risinājumu izstrādē Baltijas tirgū. Uzņēmums piedāvā gan augstas kvalitātes poligrāfiskās kartes un atlantus, gan modernus informācijas tehnoloģiju produktus – GPS sekošanas risinājumus, interneta karšu pārlūku, mobilo telefonu lietojumprogrammas un kartes „Garmin” navigācijas iekārtām. Sekošanas risinājums ‘’JS GPS Sekošana’’ 2011. gadā ieguva pirmo vietu savā kategorijā LIAA konkursā ‘’Eksporta un inovācijas balva 2011’’.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti