24 stundu izpārdošana Amserv autocentros 2

 
31.maijs 2012 11:14

1. un 2. jūnijā Amserv grupas Opel, Chevrolet, Peugeot autocentros notiks kārtējā 24 stundu pārdošanas akcija, kas ir piemērotākais laiks jaunu un mazlietotu auto, servisa pakalpojumu un oriģinālo rezerves daļu iegādei.

Turpinot veiksmīgi uzsākto tradīciju, četros Amserv grupas autocentros - Rīgā, Krasta ielā 66; Rīgā, Brīvības gatvē 246; Liepājā, Brīvības ielā 146 b un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 notiks ikgadējā 24 stundu pārdošanas akcija, kuras laikā jaunas automašīnas tiks piedāvātas par rūpnīcas cenām, mazlietotas, dažādu marku automašīnas varēs iegādāties par pašizmaksu, bet autoservisa pakalpojumi un oriģinālās rezerves daļas būs pieejamas par 24% lētāk.

Pircējiem būs no kā izvēlēties! Rūpnīcas cena tiks piemērota vairāk nekā 600 jaunām pasažieru un komercautomašīnām, bet ietaupījums par atsevišķu jaunu auto iegādi sasniegs pat vairāk nekā 6 000 latus.

Lai jaunu automašīnu iegādi padarītu pieejamu ikvienam, sadarbībā ar DNB līzings, akcijas laikā tiks piemērota īpaša līzinga procentu likme. Testa braucieniem tiks piedāvāti jaunākie Opel, Chevrolet un Peugeot modeļi. Tā piemēram: Peugeot 208 būs pieejams Rīgā, Krasta ielā 66; Chevrolet Malibu un Opel Zafira Tourer - Rīgā, Brīvības gatvē 246; Peugeot 508 - Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15. Plašāka informācija par demo automašīnu klāstu pieejama katrā autocentrā.

Opel autocentrā „Amserv Krasta”, kas atrodas Rīgā, Krasta ielā 66 un šobrīd ir viens no nedaudzajiem Eiropā, kas atbilst jaunākajiem Opel standartiem, blakus vācu autobūves sasniegumiem, apmeklētāji varēs piedalīties fotosesijā Opel kabrioletā, novērtēt vecākās vācu alus darītavas Hefeweissbier alu un iegādāties automašīnas neformālā gaisotnē. Turpat blakus - Peugeot salonā, interesenti varēs novērtēt un iegādāties kabrioletu - Peugeot 308CC, sportisko RCZ vai kādu no elegantajiem Peugeot velosipēdiem, saulainiem vasaras ceļojumiem.

Sekojot tradīcijām, autocentru darba laiks tiks pagarināts līdz pusnaktij, lai sev vēlamo preci vai pakalpojumu iegādāties varētu arī darbā ļoti aizņemti cilvēki. Lai vairotu iepirkšanās prieku, par neformālu gaisotni ir padomājis katrs autocentrs, tāpēc gaidīsim ciemos gan lielus, gan mazus!

Autocentru darba laiks:
1. jūnijā 9.00 – 24.00 (autoserviss 8:00 -19:00)
2. jūnijā 9:00 – 18:00 (autoserviss no 9:00 līdz 16:00)
 

 
Visi komentāri
 
286267. viesis 3.jūnijs 2012 17:56
0 0 Atbildēt

"..., bet ietaupījums par atsevišķu jaunu auto iegādi sasniegs pat vairāk nekā 6 000 latus."

laba varka pārējās 364 dienās...

286270. viesis 4.jūnijs 2012 7:39
0 0 Atbildēt

Nu, ja var,lai pelna. Un vēl jau ne dīlers šito sedz, ir tā,ka šādas akcijas atbalsta ražotājs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti