«Subaru» jaunākie modeļi tagad pieejami arī Siguldā

 
5.jūnijs 2012 9:47

Oficiālais Subaru pārstāvis Latvijā "AD REM Auto" Vidzemes un Latgales klientu ērtībām ir radījis iespēju visiem interesentiem ar Subaru automašīnām iepazīties arī Siguldā.

Turpmāk jebkuram esošajam un jaunajam klientam Siguldā būs iespējams saņemt visu nepieciešamo informāciju par automašīnas iegādi un remontu.

Aizvadītā gada laikā "AD REM Auto" ir novērojis reģionālo klientu pastiprinātu interesi par Subaru automobiļiem, kas ir pašsaprotama, jo Subaru leģendārā, simetriskā visu riteņu piedziņas sistēma un paaugstinātā caurgājamība ir viss, kas nepieciešams cilvēkiem, kuri diendienā saskaras ar dubļainiem, aizputinātiem un citādi grūti izbraucamiem ceļiem. Arvien vairāk Subaru markas automašīnas Latvijā izvēlas gan uzņēmumi, gan privātpersonas, kuri augsti novērtē šo automašīnu kvalitāti, veiktspēju un universālo pielietojumu. Šīs īpašības visvairāk novērtē lauksaimniecības, mežrūpniecības un būvniecības, kā arī citu līdzīgu nozaru uzņēmumi.

"AD REM Auto" Siguldas nodaļā ir iespējams iepazīties un izmēģināt jaunākos Subaru modeļus, kā arī noformēt dokumentus to iegādei vai pasūtīšanai. Tas nozīmē arī to, ka, ja kārotā automašīna atrodas "AD REM Auto" salonā Dārzciema ielā 60, Rīgā, tad to ir iespējams saņemt Siguldā, Mālpils ielā 2. "AD REM Auto" Siguldas nodaļa interesentiem ir atvērta darbadienās no plkst. 9:00 līdz 18:00, bet sestdienās līdz plkst. 16:00. Izmēģinājuma braucienus iespējams pieteikt arī iepriekš, zvanot uz tālruni: 67365858

Subaru modeļi tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju. Plašāk par Subaru modeļiem iespējams uzzināt mājas lapā www.adrem-auto.lv Turpat iespējams pieteikties testa braucieniem ar Subaru modeļiem.

Par "AD REM Auto"
"AD REM Auto" kopš 2008. gada ir oficiālais Subaru automobiļu pārstāvis Latvijā, kas nodrošina šīs markas automobiļu tirdzniecības un servisa pakalpojumus. "AD REM Auto" salonā un Siguldas nodaļā pirktajiem un apkoptajiem Subaru automobiļiem tiek piedāvāts 3 gadu bezmaksas serviss.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti