Audi apbalvojumi 2012. gada jūnijā 1

 
3.jūlijs 2012 0:02

Vairāki uzņēmuma Audi automobiļu modeļi 2012.gada jūnijā ir guvuši dažādus starptautiskus apbalvojumus.

 „sport auto balva 2012”: Audi trīskārša uzvara

„sport auto balvas 2012” lasītāju aptaujā Audi guva trīs uzvaras. Audi A1 quattro ieguva pirmo vietu vidēji kompakto automobiļu kategorijā, Audi RS 3 Sportback bija labākais sedans cenu grupā zem 50 000 eiro, bet Audi quattro konceptautomobilis tika atzīts par „iespaidīgākā dizaina auto”. Žurnāls „sport auto” piešķir šos apbalvojumus kopš 1980. gada. Šogad savus iemīļotākos transportlīdzekļus no vairāk kā 250 sporta automobiļiem izvēlējās vairāk kā 10 000 lasītāju.

2,5 litru TFSI dzinējs trešo reizi pēc kārtas atzīts par „Gada dzinēju”

Žūrija, kuras sastāvā bija 76 autonozares žurnālisti no visas pasaules, par „Starptautisko gada dzinēju” 2,5 litru dzinēju kategorijā 2012. gadā izvēlējās Audi 2,5 litru TFSI agregātu. Šī bija trešā reize pēc kārtas, kad šis dzinējs iegūst šo balvu. Ar turbokompresoru un FSI tiešo degvielas iesmidzināšanas sistēmu aprīkotais dzinējs darbina modeļus Audi TT RS, TT RS, kā arī Audi RS 3 Sportback.

Balva par modulāro Infotainment Matrix sistēmu automobilī Audi A3

Desmitajā „Telemātikas jauninājumu balvas” konkursā Audi modulārā Infotainment platforma (MIB) tika izvēlēta par „Labāko globālo OEM informācijas un izklaides risinājumu”. Jaunais Audi A3 ir pirmais zīmola modelis, kas aprīkots ar MIB. „Šis risinājums ļauj mūsu automobiļos ieviest inovācijas, kas piedāvā klientiem labākās iespējamās informācijas un izklaides funkcijas,” teica Anupams Malhotra (Anupam Malhotra), Audi of America Connected Vehicle nodaļas vadītājs. Šī ir otrā reize pēc kārtas, kad Audi iegūst šo balvu.

Audi A5 ir „Mūsu auto 2012”

Vācijas jaunajās federālajās zemēs (bijušajā Vācijas Demokrātiskajā Republikā) Audi A5 ir populārākais vācu automobilis. Tāds ir Austrumvācijas iknedēļas žurnāla lasītāju 13. balsojuma, kurā piedalījās 100 000 dalībnieku, rezultāts. Šī ir piektā reize, kad Audi ir izvēlēts par „Mūsu auto”.

Euro NCAP balva tiek piešķirta Audi pre sense plus sistēmai

Euro NCAP konsorcijs piešķīra Audi pre sense plus drošības sistēmai apbalvojumu „Balva 2012”. Šī autovadītāja palīgsistēma izmanto radara sensorus un kameras, lai pārraudzītu satiksmi automobiļa priekšā un aizmugurē. Ārkārtas situācijās tā veic darbības, kas novērš sadursmes vai mazina to sekas. „Eiropas Jauno Automobiļu Novērtēšanas Programma” uzsāka autoražotāju drošības sistēmu vērtēšanu 2010. gadā, lai palīdzētu pircējiem pieņemt lēmumus par auto iegādi. Papildus Euro NCAP jau vairākus gadus veic arī triecientestus. Audi A6, kurā Audi pre sense plus sistēma ir pieejama papildu aprīkojumā, pagājušajā gadā triecientestos saņēma piecu zvaigžņu novērtējumu.

Kelley Blue Book slavē Audi TT Roadster un A5 kabrioletu

Audi TT Roadster un A5 kabrioleti ierindoti starp desmit labākajiem kabrioletiem. Amerikas lielākajam konsultāciju sniegšanas un lietotu automobiļu novērtēšanas uzņēmumam Kelley Blue Book patika abu kabrioletu 2012. gada versijas. Audi A5 kabriolets tika slavēts par tā stila, apstrādes un veiktspējas kombināciju, savukārt Audi TT Roadster saņēma godinošus vārdus par tā sportiskumu un lielisko vadāmību.

 
Visi komentāri
 
286439. viesis 4.jūlijs 2012 11:38
0 0 Atbildēt

Kā tas būtu jāsaprot audi80 braucējiem???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti