Krastmalas slēgtā posma apbraukšanas maršruti „Jaunais vilnis” nakts diskotēkas laikā 3

 
25.jūlijs 2012 10:29

Mūzikas festivāla „Jaunais vilnis” nakts diskotēkas laikā, no 26. jūlija plkst. 22.00 līdz 28. jūlijam plkst. 16.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

RD piedāvā sekojošus slēgtā posma apbraukšanas maršrutus:

Vieglajiem transportlīdzekļiem

Tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Eksporta ielas virzienā uz Salu tiltu, Satiksmes departaments slēgto posmu piedāvā apbraukt izmantojot apbraucamo ceļu pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu – atgriežoties atpakaļ uz Krasta ielas.

Spied uz kartes, lai palielinātu.

Savukārt tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Krasta ielas uz Eksporta ielu, Satiksmes departaments piedāvā izmantot apbraucamo ceļu pa Krasta ielu, Maskavas ielu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri un Elizabetes ielu.

Kravas transportlīdzekļiem

Kravas transportlīdzekļu vadītājiem, kas dodas virzienā uz Eksporta ielu, tiek piedāvāts apbraucamais ceļš pa Salu tiltu, Krasta ielu, Slāvu ielu, Piedrujas ielu, Vestienas ielu, Braslas ielu, Zemitāna pārvadu, Pērnavas ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu – nokļūstot uz Eksporta ielas. Šādu maršrutu var izmantot arī dodoties virzienā no Eksporta ielas.

Spied uz kartes, lai palielinātu.

Tāpat „Jaunais vilnis” nakts diskotēkas laikā satiksmei ir izmantojami visi tilti pār Daugavu, kas būtiski atvieglos transportlīdzekļu plūsmu.
 

 

 
Visi komentāri
 
286518. viesis 25.jūlijs 2012 10:40
0 0 Atbildēt

kretīniskie fidari! nah darba dienā jāslēdz satiksme!

286519. viesis 25.jūlijs 2012 10:51
0 0 Atbildēt

Nu kā gan mūsu Ausainais atteiks saviem krievu korišiem.

Stulbākais tas, ka arī viss piķis (viesnīcas, biļešu nauda, šmiga) pa lielam paliek Jūrmalā. Rīgai tiks tikai apbraucamie maršruti un sastrēgumi, jo nedomāju, ka kāds Rīgas uzņēmums tiks pie kaut kā tirgošanas tajā plisenē...

286524. viesis 26.jūlijs 2012 12:14
0 0 Atbildēt

Utaino sērga.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti