Ķekavā darbu uzsāk «Statoil» degvielas uzpildes stacija 5

 
19.augusts 2012 9:50

Noslēdzot franšīzes līgumu, augustā darbu Statoil tīklā uzsākusi jauna degvielas uzpildes stacija „Kalnakrogs”, Ķekavā, Rīgas ielā 107. Patlaban šī ir jau 13. Statoil franšīzes stacija Latvijā.

Franšīzes līgums starp abiem uzņēmumiem tika noslēgts jau aprīlī, bet līdz atvēršanai norisinājās gan stacijas pārbūve atbilstoši Statoil zīmola un drošības prasībām, gan darbinieku apmācības darbam ar Statoil produkciju un pakalpojumiem. Statoil DUS „Kalnakrogs” durvis klientiem vēra 15. augustā, un tās darbalaiks ir no plkst. 06:00 līdz 22:00.

Jaunajā DUS pircējiem tiek piedāvāti kvalitatīvi, Eiropas standartiem atbilstoši degvielas produkti un serviss. Kalnakrogā, tāpat kā visur Statoil tīklā, ir pieejams arī plašs uzkodu un karsto dzērienu klāsts. Turklāt Ķekavā klienti varēs saņemt arī līdz šim Statoil tīklā vēl nebijušu pakalpojumu – riepu servisu, par kuru būs iespējams ērti norēķināties ar Statoil kartēm. Tieši Statoil priekšrocību kartes ir viens no būtiskākajiem jaunās DUS klientu ieguvumiem, jo tagad arī tajā ir iespēja izmantot Statoil extra programmas priekšrocības, kā arī norēķināties ar Statoil kartēm uzņēmumiem.

Īpaši lauksaimniekiem un kravas auto vadītājiem

Papildus standarta Statoil produktu un pakalpojumu klāstam, DUS „Kalnakrogs” būs pieejama arī gāzes uzpilde un dīzeļdegviela lauksaimniekiem. SIA „Kalnakrogs” laika gaitā ir izveidojusies īpaša sadarbība ar lauksaimniekiem, jo uzņēmums piedāvā ne tikai dīzeļdegvielu lauksaimniekiem, bet arī lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehniku un rezerves daļas, kā arī sniedz lauksaimniecības un vides sakopšanas pakalpojumus.

Turklāt, pateicoties atrašanās vietai svarīga autoceļa malā, plašai teritorijai un ērtai iebraukšanai, kā arī pārdomātam dīzeļdegvielas piedāvājumam, DUS ir piemērota arī kravas automašīnām.
 

 
Visi komentāri
 
286768. viesis 20.augusts 2012 19:46
0 0 Atbildēt

Kādreiz Statoil tīklā riepu serviss bija plaši pieejams!

286771. viesis 21.augusts 2012 7:25
0 0 Atbildēt

Bet tagad piedāvāta tikai rīšana....

286789. viesis 22.augusts 2012 14:17
1 0 Atbildēt

Viss atkarīgs no franšīzes turētaja, čaiņiki!Skaidrs?! :-)

286804. viesis 24.augusts 2012 7:57
0 0 Atbildēt

Čaiņikiem neko nevajag skaidru, čaiņikiem vajag iemeslu īdēšanai. Var neiet iekšā, samaksā pie uzpildes automāta un brauc tālāk.

286825. viesis 29.augusts 2012 14:24
0 0 Atbildēt

Joprojām īasti nepatīk tā Statoila pārāk lielā aizraušanās ar "bulku" cepšanu. Citos DUSOstādu problemu nav.Kādreiz jau kāds burgers, protams, noder , bet vēlams būtu iekārtot specialu leti - kur var norēķināties tikai par degvielu.. Karstajās dienās Jūrmalā, Dubultu statoilā bija totālais vāks - pilns ar atpūtniekiem, kas teju peldkostīmos dziļā badā stāvēja rindās pēc burgeriem un kolas. Pāris reižu, pēc benzina ieliešanas, esmu rindās stāvējis pusstundu. Diez kas nav. (IV)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti