Latvijā reģistrēts Aston Martin One, kas saražoti ir 77, bet palikuši jau tikai 76 (+ foto) 2

 
21.septembris 2012 9:12

Portālā Delfi publicētā informācija liecina, ka Latvijā reģistrēts viens no dārgākajiem un ekskluzīvākajiem spēkratiem pasaulē – miljonu latu vērts Aston Martin One-77.

Delfu aprakstu var papildināt ar ziņu, ko pasaules mediji publicēja jūnijā, proti – avārijā, kas notika Honkongā vasaras sākumā, viens no 77 eksemplāru lielās sērijas automobiļiem tika tik nopietni sabojāts, ka ir pamats uzskatīt, ka pasaulē to atlikuši tikai 76.

Avārijas vietā uzņemts tikai viens attēls, taču tas pietiekoši labi ataino One-77 nodarītos bojājumus un liek domāt, ka 1,9 miljonus dolāru vērtais autobūves retums diezin vai ir atjaunojams. Lai arī precīzas informācijas nav, eksperti sliecas domāt, ka tā ir pirmā nopietnā avārija, kurā iesaistīts Aston Martin One-77.

Pēc portāla GTSpirit informācijas, One-77 lielā ātrumā ietriecies ielas nožogojumā, kā rezultātā mašīnai nodarīti attēlā redzamie bojājumi. Citi transportlīdzekļi avārijā neesot iesaistīti. Minētā superauto vadītājs to tikai nesen saņēmis no Aston Martin rūpnīcas Anglijā, bet pēc notikušā, sportkāram būs jāmēro ceļš atpakaļ, lai britu kompānijas speciālisti varētu noteikt, vai automašīna vēl ir atjaunojama.

Aston Martin One-77 pamatā ir viegls un ārkārtīgi izturīgs oglekļa šķiedras monokoks, kas ir ļoti dārgs ražošanā. Ja atklāsies, ka tas ir nopietni bojāts, superauto visticamāk būs jānoraksta. 

 
Visi komentāri
 
287243. viesis 23.septembris 2012 21:32
0 0 Atbildēt

ņemot vērā auto cenu - lietuvieši ar parastu stikleni,āmuru un špakteli sataisīs kā puķi! :D

287259. viesis 25.septembris 2012 14:56
0 0 Atbildēt

jau tos 77 jamie nespēj iztirgot (krīze laikam)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti