Pa auto logu izmet kaķēnus 1

 
30.oktobris 2012 17:56

29. oktobrī ap pulksten vienpadsmitiem kāds iedzīvotājs, braucot pa Dubultu prospektu virzienā no Majoriem uz Kauguriem, pamanīja, ka no priekšā braucošās automašīnas viens pēc otra tiek izmesti divi kaķēni.

 Aculiecinieks apturēja braucošo automašīnu, taču tās vadītājs par savu rīcību neko nepaskaidroja un aizbrauca no notikuma vietas vēl pirms ieradās policija.


Notikuma vietā Jūrmalas policijas darbinieki atrada viena kaķēna līķi, un sāka kriminālprocesu par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, ja tas izdarīts publiskā vietā, un dzīvnieks ir gājis bojā. Otru kaķēnu policijas darbinieki vēl meklē.


Šobrīd policija meklē iespējamās vainīgās personas un aicina atsaukties ikvienu notikušā aculiecinieku, kā arī ikvienu, kuram ir kāda informācija par šī nozieguma izdarīšanu, zvanot uz tālruņu numuru 67075111 vai 110. Policija izsaka pateicību iedzīvotājam, kas ziņoja par notikumu un mēģināja aizkavēt iespējamo vaininieku.

Sagatavoja:
Toms Sadovskis
VP Rīgas reģiona pārvaldes
Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītājs

 
Visi komentāri
 
287703. viesis 30.oktobris 2012 17:59
0 0 Atbildēt

Nu, bļin, tādus urodus pašus vajadzētu izmest pa logu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti