Policisti ar ziediem(+ foto) 8

 
9.marts 2013 11:40

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki sadarbībā ar a/s Radio SWH vakar, Starptautiskajā sieviešu dienā tradicionāli iepriecināja autovadītājas. Plānota reida laikā tika apturēti transportlīdzekļi un tajos esošās daiļā dzimuma pārstāves tika pārsteigtas ar ziediem.

 Akcijā piedalījās Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes darbinieki un radio SWH+ programmas direktors Edmunds Kaševskis, ētera balsis Vladimirs Vels, Stass Florencevs, Dima Harrovs, Jorens Mačis, Andrejs Aksjonovs, kā arī SPIN FM dīdžejs Nauris Brikmanis .
Kopā reida laikā tika apturēti aptuveni 250 transportlīdzekļi un kopā dāmām tika uzdāvināti 800 ziedi. Pasākuma laikā tika arī konstatēts, ka sievietes ievēro ceļu satiksmes noteikumus – brauc kārtīgi un uzmanīgi, un tikai dažām autovadītājām policistiem nācās izteikt brīdinājumus.

Sieviešu sveikšana speciāla reida laikā pēdējo gadu laikā ir kļuvusi par tradīciju. Arī pagājušajā gadā un dažus gadus iepriekš 8.martā ir veikti šādi reidi kopā ar radio SWH darbiniekiem. Policija kopā ar A/S Radio SWH novēl visām daiļā dzimuma pārstāvēm mierīgus un drošus svētkus.

Likuma sargi tomēr arī atgādina, ka piektdien un nedēļas nogalē pastiprināti rūpēsies par drošību uz ceļiem un pārbaudīs, vai autovadītāji nav sēdušies pie transportlīdzekļu stūres alkohola reibumā.

Sagatavoja:
Toms Sadovskis
VP Rīgas reģiona pārvaldes
Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītājs

 
Visi komentāri
 
289785. viesis 9.marts 2013 14:40
0 0 Atbildēt

Būtu labāk strādājuši. Par šo viņiem nemaksāt.

289786. viesis 9.marts 2013 21:39
0 0 Atbildēt

ļoti apšaubāms, lēts, teatrāls pasākums....pavēroju tos poličus - šie ar tādiem kokainiem ģīmjiem, ne pasmaidīt prot, nekā. Likās, ka pēc puķu pasniegšanas - tūlīt "piecīti" paprasīs....Ne pārāk prātīgi organizēts pasākums - nudien, labāk Ufo un Fredis būtu tās puķes devuši..!

289790. viesis 10.marts 2013 23:36
0 1 Atbildēt

Hmmm... Kādēļ vienai izredzētai iestādei ir tiesības par valsts budžeta naudu iegādāties ziedus sieviešu apsveikšanai? Pie tam vēl parastā dienā, kas nav pat valsts atzīti svētki - vien padomju mantojuma tradīciju atliekas?

289791. viesis 11.marts 2013 9:18
0 0 Atbildēt

Jums žēl vai?

Savām vecenēm arī puķi neuzdāvinājāt?

Un Ansi izlasi, kas tā ir par dienu, pirms stāstīt pat padomjlaika tradīcijām.

289793. viesis 11.marts 2013 11:25
0 0 Atbildēt

Ne jaunu valsts policija tos ziedus pirka - tad jau skandals būtu bijis: knabisti un valsts kontrole sensaciju presē uztaisītu par valsts naudas dešeftu. Cik var saprast, pasākumu organizēja un pukes pirka SWH+. CP bija uzticēts gods tās pasniegt. Bet, diemžēl, tā sirsnīgi nesanāca. Pietrūka kvalifikacijas. Rezultātā daudzas autovadītājas tika stipri sabiedētas, dažām sabojāta arī svētku noskaņa... Nākamreiz ieteiktu organizatoriem uzaicināt profesionalus aktierus, kurus attiecīgi apģērbt CP formās un uzdot viņiem izpildīt SIRSNĪGU ziedu pasniegšanas misiju...

289794. viesis 11.marts 2013 12:35
0 0 Atbildēt

EkoA jā, palasi pats, tie ir riktīgie boļševiku svētki. Apbižoto darbaļaužu ieviesti.

289800. viesis 11.marts 2013 19:00
0 0 Atbildēt

PSRSā oficiāli ieviesa laikam 1964.g.(kā svētku dienu),bet tagad visi dižie svinētāji nemaz neapjēdz,ka tolaik bija mērķis padarīt sievietes tēlu varonīgu un apdvestu(bet soc.īstenībā bija tieši pretēji).Īsteni idiotiski "svētki".

289803. viesis 12.marts 2013 9:18
0 0 Atbildēt

Ko nu ar jums austrumu gudrajiem strīdēties...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti