Kurš ir hokejistu auto? 7

 
10.maijs 2013 19:15

Laikā, kad Latvijas hokeja izlase aizvada izšķirošas spēlēs, savam gada nozīmīgākajam pasākumam gatavojas arī BMW – festivālam 2013. Runājot pirms čempionāta ar hokejistiem atklājās, ka arī viņi ir tie, kuri izvēlas braukt ar BMW markas automašīnu.

...Sandis Ozoliņš, Edgars Masaļskis, Georgijs Pujacs...

Kāpēc tā? Stāsta Mārtiņš Cipulis, Latvijas hokeja izlases uzbrucējs.

- Atmiņas liek pieturēties pie pirmajām vērtībām
Vēl kad bija vecie laiki un pa ielām braukāja daudz žiguļu un moskviču, mans tēvs nopirka pirmo ārzemju mašīnu un tā nu sagadījās, ka tas bija tieši BMW. Varbūt tās ir atmiņas, ka liek pieturēties pie pirmajām un pārbaudītajām vērtībām. Tagad ir pat doma tieši tādu pat veco BMW iegādāties, lai paliek atmiņām. Kopumā man ir bijušas piecas BMW automašīnas. Un tā nu ir sanācis, ka jau no mazotnes vienmēr esmu vēlējies braukt tieši ar BMW.


Pie stūres tāpat kā hokeja laukumā - ātrums
Sporta mašīnās nemaz nevar pabraukt mierīgi. Tas ir atkarīgs no tā, kādā modelī tu iesēdies, ja tu iesēdies sportiskā modelī, gribas braukt ātrāk, bet ja iesēdies 7. klases BMW un pārvietojies pa pilsētu, tad gribas braukt lēni un ķert kaifu, braukt daudz mierīgāk un ar lielāku komfortu.


Ir bijis arī kuriozs

Reiz kādā braucienā ar mani notika interesants atgadījums – kaut kas salūza mašīnai. Sākumā nevarēju saprast, kas īsti noticis. Braucot no kalna priekšējie rati pavērās katrs uz savu pusi. Prieks, ka viss beidzās laimīgi. Ko darīju tālāk? Nu neko, nācās braukt uz mājām atpakaļgaitā.


Kādēļ cilvēki uzskata, ka BMW braucēji ir agresīvi?
BMW ir samērā liela jauda motoram, un ja brauc blakus cilvēciņš parastā bāzes opelītī, tad tu gribi vai negribi - aizlidosi garām pat neiespringstot uz to tik ļoti. Tādiem cilvēkiem no malas liksies, ka tu brauc agresīvi, kaut patiesībā varbūt tu brauc normāli, bet viņš ar savu auto vienkārši tā nevar. Bet es nesaku, ka opel markas automašīna ir slikta.

Ieva Galuza


 

 
Visi komentāri
 
290250. viesis 10.maijs 2013 20:07
0 1 Atbildēt

nu hokejisti jau ir tādi parupji un agresīvi tipi

290251. viesis 11.maijs 2013 8:47
0 0 Atbildēt

kaut kads sviests, kaut ko tik murgainu uzrakstit(((

290252. viesis 11.maijs 2013 9:16
0 0 Atbildēt

Nekādu murgu. Meitene godprātīgi pierakstīja "zvaigznes" teikto. Tālāk vērtē to izcilo intelektu pats.

290258. viesis 12.maijs 2013 12:58
0 0 Atbildēt

Iisti viiri izveelaas iistus auto! Un BMW ir viens no iistaakajiem auto!

290259. viesis 12.maijs 2013 13:13
0 0 Atbildēt

To jau var redzēt arī laukumā - ātrums ir, bet hokejā diemžēl punktus par labām ātruma īpašībām nedod...

290262. viesis 13.maijs 2013 13:12
0 0 Atbildēt

Hokejistiem vienmēr un visos laikos ir paticis zīmēties uz kopējā fona. Atšķirība no senākiem laikiem ir tikai tā, ka agrāk zīmējās tikai talantīgākie sportisti, bet šodien zīmejas teju visi, kam maciņš to atļauj. Lūk, padomjlaikos ar Volgām dinamo komandā brauca tikai daži sportisti - Balderis, Nazarovs,Vasiļonoks šķiet arī Vorobjovs - paši labākie komandas spēlētāji. Pārējie brauca ar žigulīsiem.Es gan vairāk priecātos par mūsu hokejistu augstākām vietām turnīra tabulā, ja viņi brauktu arī ar VW un opeļiem....

290306. viesis 16.maijs 2013 14:04
0 0 Atbildēt

Njā intelekets time ripas stūmējiem ir ļoti augsts, ko lai saka. :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti