Gada smagākais pārbaudījums beidzies 2

 
20.maijs 2003 12:25

Noslēdzies Latvijas Trofi-reidu Kausa 3. posms “Līčupes krasti”, kurš tradicionāli ir smagākais pārbaudījums visiem Latvijas bezceļu braucējiem, jo Mazozolu (Ogres raj.) mazapdzīvotā, visai mežonīgā apkārtne ar mālainajiem, meža vedēju izbrauktajiem, dažviet alkšņiem aizaugušajiem ceļiem prasa no braucējiem un tehnikas maksimālu spēku un izturību.

Trofi-reida organizatori, tāpat kā iepriekšējos kausa posmos, bija apvidus braukšanas klubs “Mazozoli 4reiz4” sadarbībā ar WESS motors. Par nakšņošanas vietu tika izvēlēta pļava Ogres upes krastā, kurā tika celtas teltis un no braukšanas brīvajā laikā sēdēts pie ugunskura.

Sacensības sākās jau piektdienas vakara krēslā ar nakts posmu un beidzās svētdienas pusdienslaikā, un, lai nokļūtu līdz finišam, dalībniekiem vajadzēja pārvarēt gan dziļus braslus, gan lietū izmirkušus un purvainus cirsmu ceļus, gan meliorācijas grāvjus, kuri savā laikā izrakti pāri ceļiem bez tiltiem vai caurtekām. Ieskaiti visos pārbraucienos spēja dabūt tikai deviņas no startējušajām trīsdesmit piecām automašīnām, bet kopumā var teikt, ka šoreiz gandrīz visi trofi-reida uzvarētāji ir pieredzējuši braucēji ar smagiem apstākļiem atbilstoši sagatavotām automašīnām.

Klubs “Mazozoli 4reiz4” vēlās pateikties visiem, kuri atbalstīja un sekmēja šī pasākuma norisi: Mazozolu, Taurupes, Madlienas, Zaubes un Ērgļu pagastu pašvaldībām, mežniecību darbiniekiem, Ērgļu HES kolektīvam, Taurupes kafejnīcas saimniecēm, laipnajiem zemju īpašniekiem, skatītājiem, kā arī pasākuma atbalstītājiem – TOYOTA automašīnu pārdevējiem Latvijā firmai WESS Motors, alus darītavai “Brālis” un būvfirmai KALNOZOLS.

Trofi-reida “Līčupes krasti 2003” rezultāti.
Kategorijas TR2 automašīnas:
1. Andris Kuzņecovs/Didzis Blūms (TOYOTA Land Cruiser),
2. Gints Jātnieks/Alvis Pētersons (Mercedes G),
3. Aigars Rencis/Agris Rebāns (JEEP Wrangler).
Kategorijas TR3 automašīnas:
1. Arnis Namajuns/Harijs Sils (UAZ Tiger),
2. Indulis Vīdušs/Vents Vīdušs (UAZ Zebra),
3. Māris Zvirbulis/Bruno Lielkāja (Land Rover Discovery.

Bildes ir šeit:

Līčupes krasti 2003 (3)
Līčupes krasti 2003 (2)
Līčupes krasti 2003 (1)

 
Visi komentāri
 
79270. viesis 20.maijs 2003 15:39
0 0 Atbildēt

.... un ir tik gruti kaut ko komentet ! :)

Rodas jautajums : Kur talaak ? :)

79280. viesis 20.maijs 2003 16:59
0 0 Atbildēt

Apsveicu "forshos chaljus" ar 3sho vietu, taa tureet!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti