«Aura Auto» lietotus auto pieņems kā pirmo iemaksu 5

 
18.jūnijs 2003 8:43

"Mazda" auto salons "Aura Auto" uzsācis akciju "Pieprasi savu naudu! + apmaini veco auto pret jaunu!", kuras laikā klientiem būs iespēja iegādāties jaunu "Mazda", daļēji norēķinoties ar savu lietoto automašīnu.

Aura Auto" direktors Gundars Margēvičs informē, ka lietotās mašīnas tiks novērtētas par augstāko reālo cenu un tiks pieņemtas arī kā pirmā iemaksa jaunās mašīnas iegādei uz līzingu.

"Šāda akcija ir iespējama tādēļ, ka salonam "Aura Auto" ir piešķirti 100 000 EUR jebkuras markas lietoto mašīnu uzpirkšanai, lai klienta auto būtu iespējams novērtēt par augstāko reālo cenu un izmantot kā pirmo iemaksu jaunas mašīnas iegādē uz līzinga," informē G.Margēvičs, piebilstot, ka akcija ilgs līdz jūlija beigām.

G.Margēvičs skaidro, ka daudzi auto īpašnieki ir aizņemti cilvēki, kuriem nav laika pārdot savu auto, tādēļ iespēja vienā un tajā pašā vietā nokārtot nepieciešamās formalitātes jauna auto iegādei ir arguments, lai auto ievadātos tieši "Aura Auto".

"Līzingu jaunā auto iegādei ir iespējams nokārtot, izmantojot jebkuras bankas pakalpojumus vai līzinga grupas," norāda G.Margēvičs.

G.Margēvičs informē, ka vecos, lietotos auto, kas salonam "Aura Auto" ir atdoti kā pirmā iemaksa jaunajiem, būs iespēja iegādāties jebkuram pircējs.

"Līzings ir viena no izdevīgākajām iespējām jaunu automašīnu iegādē, jo ne vienmēr Latvijas iedzīvotāji var atļauties uzreiz samaksāt visu summu par vēlamo automašīnu," atzīst G.Margēvičs.

G.Margēvičs uzsver, ka "Aura Auto" automašīnu salons un auto serviss atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā - uz Brīvības un Vairogu ielas stūra, kur ir ērti piebraukt, novietot un atstāt automašīnu.

"Aura Auto" "Mazda" auto salons tika atklāts 2003.gada 21.martā. "Strauji augošais Latvijas tirgus un "Mazdas" pastāvīgi atjaunojamais modeļu klāsts ir palielinājuši pieprasījumu pēc "Mazda" automašīnām, kas veicināja nepieciešamību pēc vēl viena "Mazda" salona atvēršanas," stāsta G.Margēvičs.

www.auraauto.lv

 
Visi komentāri
 
83383. viesis 18.jūnijs 2003 10:31
0 0 Atbildēt

Vairums dīleru tagad ņem pretī vecos auto. Jautājums ir tikai, kā tiek noteikta lietotā auto tirgus vērtība un cik % dīleris uz šo pasākumu grib nopelnīt. MMotors savulaik man stāstīja par ~10% (neizmantoju), kolēģim MDL par 2 gadu vecu Civicu (pie paša MDL pirktu) grib až 20% nopelnīt.

83387. viesis 18.jūnijs 2003 10:49
0 0 Atbildēt

i lai necer manu 929 coupi dabuut:)

83390. viesis 18.jūnijs 2003 11:04
0 0 Atbildēt

Varbuut jaaaizdzen savu zaparu ,vismaz uzzinaashu cik par taadu pikho. He

83404. viesis 18.jūnijs 2003 11:54
0 0 Atbildēt

Nu nafig............atstaaj savu pabraukto bembi kaa pirmo iemaxu iznaak suudaina mazda un veel autosalons dabuu tev piemaxaat :)

83846. viesis 19.jūnijs 2003 15:16
0 0 Atbildēt

Labaak braukt un nobraukt pasham, vai radiniekiem. Tā man brālis ar vecākiem Escortu jau trešo gadus dzenā. Nākošvasar gan jādod lūžņos...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 9

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti