Lorupes autotriāls pārbauda meistarību 2

 
19.augusts 2003 0:00

Svētdien, 17. augustā Siguldas tuvumā notika kluba „Mazozoli 4reiz4” un „WESS Motors” Triāla kausa izcīņas trešā posma sacensības apvidus autobraukšanā. Uzvarētāji tika noskaidroti divās sporta automobiļu klasēs – TR2 un TR3, kā arī standartauto grupā. TR2 klasē, kur bija viskuplākais dalībnieku skaits ritēja saspringta cīņa starp vecmeistaru Aivaru Rutki (VAZ Ņiva) un Andri Kuzņecovu (Toyota Land Cruiser).

Pēc četru šķērsļotu trašu veikšanas abiem bija vienāds punktu skaits – pa 13 punktiem un pa vienai uzvarai atsevišķā distancē. Uzvarētāju izšķīra Aivaru Rutka izcīnītās divas otrās vietas, kam A. Kuzņecovs pretī varēja likt tikai divas trešās un vienu ceturto vietu. Trešo vietu klasē izcīnīja Gints Šmits (UAZ), kurš savāca 11. punktus.

TR3 klasē, kur automobiļiem uzstādīti lielāki riteņi, trijās trasēs, savācot 17. punktus, ātrāks un veriklāks par konkurentiem bija Andris Gailis, kura auto tiek saukts par UAZ, lai gan tam ir gandrīz nenosakāmas izcelsmes virsbūve. Ar otro vietu nācās samierināties Arnim Namajunam (UAZ), kurš sakrāja 16 punktus un bija ātrākais vienā distancē. Trešo vietu ar 14. punktiem izcīnīja Ivans Bergmanis (UAZ), viņam divās distancēs izdevās sasniegt otro rezultātu.

Standartautomobiļu klasē šoreiz bija pieticīgs dalībnieku skaits – tikai trīs pretendenti un meistarīgāks izrādījās Gatis Auziņš (Land Rover Discovery), uzvarot visās četrās distancēs un sapelnot 20 punktus. Otrās vietas ieguvējs Jānis Lūkins (VW Iltis) ieguva 12. punktus.

Lorupes grants karjerā rīkotajām veiklības braukšanas sacensībām bija dots nosaukums „Lorupes slazdi” un izrādījās, ka nosaukums ļoti precīzi atbilda būtībai. Irdenu smilšu pauguros, kāpumos, kritumos un asos līkumos meistarībā sapinās vairums sacensību dalībnieki. Veiklākie braucēji atkal bija jau zinamie Triāla kausa izcīņas līdzšinējie līderi. Zināmu pārsteigumu sagādaja vienīgi TR2 klasē startējušais Gundars Kuzminskis (VAZ Ņiva), kurš autotriāla sacensībās piedalīdamies pirmo reizi, pirmajā distancē pamanījās uzrādīt otro labāko rezultātu.

Pēc Triala kausa izcīņas trim posmiem TR2 klases vadībā pozīcijas nostiprināja Aivars Rutkis (14 punkti), otrais ir Gints Šmits (11 p.), bet trešais Andris Kuzņecovs (8 p.). TR3 klasē pēc „Lorupes slazdiem” pirmajā vietā izvirzījās Arnis Namajuns (12 p.), bet Andris Gailis (9 p.) pacēlās uz otro pozīciju. Trešajā vietā ir pirmā posma sacensību uzvarētājs Edvīns Vansovičs (8 p.).

Kluba „Mazozoli 4reiz4” un „WESS Motors” Triāla kausa izcīņas pēdējais ceturtais posms notiks 5. oktobrī, kad arī tiks noskaidroti galvenās balvas ieguvēji.

Foto skatamies šeit.

2003. gada 18. augustā

informāciju satavoja
klubs „Mazozoli 4reiz4”

 
Visi komentāri
 
93290. viesis 19.augusts 2003 9:12
1 0 Atbildēt

jauki bilzuki...

Tadaaa tikai piedalities. Kaifs...

93310. viesis 19.augusts 2003 9:51
0 0 Atbildēt

Patika skatiities kaa citi lauzh mashiinas, bet vispaar bija forshi paskatiities. Vieniigaas sliktaas atsauksmes ir par Njivas motora skanju :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti