Jaunākie Alfa Romeo modeļi Frankfurtē 1

 
1.septembris 2003 12:51

“Atsvaidzinātā” Alfa Romeo 166 pirmoreiz tiks parādīta plašākai publikai Frankfurtes auto šovā septembrī. Pārveidojot dizainu, Alfa Romeo dizaineri ir ņēmuši vērā šīs markas pagātnes slaveno modeļu raksturīgās iezīmes.

Izmaiņas, kas izstrādātas un veiktas Alfa Romeo stila centrā, galvenokārt ir skārušas automašīnas ārieni, īpaši priekšu, ieskaitot jaunu motora pārsegu. Ir izmainītas riteņu arkas, jauni buferi, lielāki priekšējie lukturi, kā arī ir papildināts vieglmetāla riteņu disku klāsts. Parādījušies arī apaļi, Alfa 156 stilā veidoti, miglas lukturi hromētā ietvarā, kas izceltu automašīnas piederību pie augstas klases, kā arī lai sabalansētu Alfas 166 sportisko un izsmalcināto tēlu – “prestižs auto ar sportisku dvēseli”.

alfa1661.jpg

Alfas 166 priekšējie lukturi, kuri tika daudz kritizēti iepriekš, tagad nomainīti pret lielākiem bi-Ksenona lukturiem, radot automašīnas priekšas “vaibstus” daudz nopietnākus.       

Raksturīgās Alfa Romeo motora pārsega ieloces, kas plūst no priekšējā vidējā režģa ir kļuvušas izteiksmīgākas, priekšējās riteņu arkas “muskuļotākas”. Aizmugurē ir izveidots lielāks buferis un nedaudz izmainīts aizmugurējo lukturu apveids.

alfa1662.jpg

Veidojot interjeru ir padomāts par Alfa 166 lietotāju daudzveidīgo gaumi. Pērkot jauno Alfa 166, būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko interjera stilu – sportisku, izsmalcinātu vai klasisku. Katram stilam tika rūpīgi izvēlēti un piemēroti salona apdares materiāli, to krāsas un toņi.  

Alfai 166 ir paredzēti 6 dažādi dzinēji. Četri no tiem ir benzīna dzinēji, to skaitā jaunais 2.0l JTS ar tiešās iesmidzes sistēmu un divi otrās paaudzes Common Rail turbodīzeļi –  1.9 JTD MultiJet un 2.4l JTD MultiJet.

Alfa Romeo ražotāji ir ieplānojuši Alfa 166 laist tirdzniecībā jau šī gada oktobrī. Šo marku luksusa automašīnu klasē Alfa 166 pārstāvēs līdz pat 2005. gadam.

alfa1663.jpg

Alfa Romeo rūpnīca ir nolēmusi jau tuvākajā nākotnē uzsākt arī Alfa 166 GTA - jaudīgākās Alfa Romeo modeļu versijas ražošanu. Tā tiks aprīkota ar 3.5l V6 dzinēju ar aptuveni 300zs lielu jaudu. Šis dzinējs pirmoreiz tika prezentēts konceptauto Alfa 156 GTAm Boloņas auto izstādē pagājušā gada decembrī.

Frankfurtes izstādē savu patieso debiju piedzīvos arī Alfa GT Coupé, kas pirmo reizi kā konceptauto pasaulei tika prezentēts Ženēvas auto šovā. Modeli ir veidojuši Bertone Style Centre, piedāvājot pavisam jaunu sportiskuma konceptu, kurā ir apvienots komforts un elegance, balstoties uz tādiem etalonmodeļiem, kā 1900, Giulietta, Giulia un Alfetta.

www.alfaromeo.lv

 

 
Visi komentāri
 
95108. viesis 3.septembris 2003 9:58
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti