Sportistu komentāri pēc rallija „Latvija 2003” 4

 
6.oktobris 2003 9:06

Ivars Vasaraudzis, Latvijas čempions absolūtajā vērtējumā: „Pirms šīs sacīkstes mums bija gandrīz kā Šūmaheram. Pietika pat ar piekto vietu, lai izcīnītu uzvaru Latvijas čempionāta absolūtajā vērtējumā. To nebija izdarīt grūti, jo sportā tomēr ir pavadīti daudzi gadi un psiholoģiskais rūdījums ir pamatīgs.

Tehnika izturēja un esmu čempions! Paldies visiem maniem sponsoriem un līdzjutējiem. Ja runājam par uzvaru rallijā „Latvija 2003”, tad tāds ir tehniskais sporta veids – šodien man vienkārši paveicās…”

Matīss Mežaks, neapstrīdams sacīkstes līderis, kurš izstājās priekšpēdējā ātrumposmā: „Salūza ātrumkārba. Šogad mums vienkārši neveicas. Bet mēs nekrītam izmisumā. Neesmu no tiem cilvēkiem, kurš pēc izstāšanās mētā ķiveri pret zemi un „psiho”. Jau domāju par nākamo sacīksti – ralliju „Saaremaa” pēc divām nedēļām.”

Aivis Egle, Latvijas čempions N4 klasē: „Visiem mērķis ir kļūt par čempionu. Tāds bija arī man, kad sāku startēt rallijā. Man šogad bija vislabākā mašīna. Un lai gan man nepatīk sevi slavēt, es zināju, ka būšu čempions!”

Tomašs Kuhārs, trešā vieta N4 grupā: „Šis bija fantastiski noorganizēts rallijs pa fantastiski interesantiem ceļiem! Manu mašīnu abas dienas vajāja transmisijas problēmas, bet tik un tā esmu priecīgs. Man tā patīk Latvijā, ka esmu gatavs pārvākties uz šejieni dzīvot! Noteikti vēl braukšu kādās sacensībās Latvijā!”

Aivars Kivkucāns, Latvijas čempions AN2000 klasē: „Jau pirms sacīkstes mērķis bija uzvarēt Latvijas čempionātā AN2000 klasē. To izdarīju, tāpēc esmu ļoti apmierināts.”

Gatis Vecvagars, cīnījās par uzvaru AN2000 klasē, tomēr piedzīvoja avāriju: „Lai izcīnītu Latvijas čempionāta bronzas medaļu AN2000 klasē, man šajā sacīkstē bija jāuzvar. Braucu ātrāk, nekā patiesībā spēju, gāju pāri riska robežai. Avarēju tramplīnā. Kāpēc? Vienkārši ātrums bija pārāk liels…”

Raimonds Strokšs, Latvijas čempions R13 grupā: „Esmu laimīgs, jo šis ir mans pirmais tituls autosportista karjerā.”

Māris Neikšāns, Latvijas čempions R1600 klasē: „Šīgada mērķis izpildīts – esmu Latvijas čempions. Tagad jāvirzās tālāk. Nākamajam gadam jāpērk jauna mašīna, jāstartē arī kaut kur ārvalstīs. Dubults prieks, ka otrais finišēja brālis Andis. Dažos ātrumposmos viņš pat bija ātrāks par mani.”

Visa svaigākā informācija, kā arī pilni sacīkstes rezultāti – internetā – www.autorally.lv.

Rallija “Latvija 2003” preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis,Tālr. 7037974 vai 6598888, e-mail martins@traubergs.lv

 
Visi komentāri
 
99751. viesis 6.oktobris 2003 9:21
0 0 Atbildēt

Iipash prieks par Kuhaara komentu! Mozh tas uz lv atvilinaasveel kaadu zvaigzni

99774. viesis 6.oktobris 2003 10:45
0 0 Atbildēt

Jā var redzēt, ka šo lapu internetā maz apmeklē rallija fani!

99780. viesis 6.oktobris 2003 10:54
0 0 Atbildēt

Kādēļ maz??? Ir pirmdienas rīts. Un neuzskatu ka būtu kas jākomentē. Protams žēl Matīsa. Nu bet trase parādīja kurš ir ātrāks... vienkārši neveicas.

99782. viesis 6.oktobris 2003 11:39
0 0 Atbildēt

ai nu nevajag chiiksteet. Rallijs bija labs, pabiju vairaakos SS, kaa arii servisa zonaa 7dienas riitaa, noskanjojums visiem bija labs :) lai neteiktu jautrs. Pati labaakaa vieta noteikti ka bija SS9/11 kur leca paari mazkavas shosejai.

Visu labu.

MaD

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti