Trofi-reidu kausus sadalīs Bārtā 3

 
23.oktobris 2003 9:26

Sestdien un svētdien Liepājas rajonā notiks sporta kluba „Mazozoli 4reiz4” un „Wess Motors” Latvijas Trofi-reidu kausa izcīņas pēdējais posms „Bārtas brunči”, kurā izšķirsies kausa ieguvēju liktenis kopvērtējumā.

TR2 klases konkurencē par Trofi-reidu kausa ieguvējiem labākās izredzes kļūt ir ekipāžai no Cēsu rajona Andrim Kuzņecovam un Didzim Blūmam (Nissan Patrol). Pēc pieciem posmiem viņi ar 77 punktiem ir vadībā un par 11 punktiem apsteidz novadniekus Gundaru Skudriņu un Ivaru Paškovski (UAZ).

Trešajā un ceturtajā vietā pašlaik ierindojas rīdzinieku ekipāžas Gints Jātnieks/Alvis Pētersons (Mercedes G) un Edgars Zaķis/Arnis Trūps (Range Rover). Cerības uz trešo vietu vēl nav zaudējuši arī Vitālijs Mateiko un Dmitrijs Birznieks (Toyota Land Cruiser), kā arī Leonīds Pavlovs un Andris Nesaule (Toyota Land Cruiser).

TR3 klasē visai līdzīgas izredzes uz uzvaru kopvērtējumā ir divām rīdzinieku ekipāžām Indulim un Ventam Vīdušiem (UAZ) un Mārim Zvirbulim/Bruno Lielkājai (Land Rover). Abas ekipāžas šķir tikai 7 punkti. Trešo vietu visticamāk iegūs Arnis Namajuns/Harijs Sils (UAZ), taču iejaukties centīsies arī Andris Užulis/Artūrs Melnis (Nissan Patrol), Māris un Linda Krūmiņi (Daihatsu Rocky) un Edvīns Vansovičs/Kaspars Kojalovičs (Nissan Patrol).

Trofi-reidā „Bārtas brunči” pēc ilgāka pārtraukuma paredzēts arī nakts posms. Braucējiem būs jāorientējas svešā apvidū un jāspēj tikt galā ar bezceļu grūtībām tumsas apstākļos, kad gandrīz vai vienīgais gaismas avots ir auto starmeši.

Ainārs Zariņš
LAF Cross Country komisijas
preses sekretārs (GSM: 6439409)

Plašāka informācija www.mazozoli.lv

 
Visi komentāri
 
102050. viesis 23.oktobris 2003 10:42
0 0 Atbildēt

Kuzņecovs pašlaik pārvietojas pasākumos ar TOYOTA Land Cruiser, bet Nissan Patrol varbūt nākotnē nopirks. Bet tā jau uzrakstīts labi, kas neko nedara tas nekļūdās. Drīzumā būs arī pieejama skatītāju karte.

102083. viesis 23.oktobris 2003 12:39
0 0 Atbildēt

Toties Māris no UAZu saimes pārcelts uz Landroveriem. No vienas puses it kā atbilst īstenībai, no otras - kas tas nu vairs par landroveru:) Es tik un tā turēšu īkšķus par bobikiem!!!

102219. viesis 24.oktobris 2003 10:55
0 0 Atbildēt

Iepriekš es vienu no braucējiem vairākas reizes centos iesēdināt UAZā (nu nekādi nespēju visiem atcerēties pareizo auto), bet šis ne par ko. tad jau Nissan un Toyota sajaukšana vairs tik trakia nešķiet, kaut gan - ņemot vērā abu marku seno bezceļu sāncensību, situācija ir kutelīga... Tik un tā, atvaino, Andri!

Bet par Māra Land Rover - speciāli rakājos pa Nītaure Trophy vecajām kontrolkartēm, kur skaidri rakstīts Land Rover Discovery un nekas cits. Ja Māris maina autiņus, tad no pārpratumiem ļaus izvairīties iepriekš atsūtīts pieteikums. Uz "Bārtas brunči" tāda nav ne vienam no diskusiju objektiem.

teksta autors Ainārs

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti