Volkswagen Passat un Sharan uzlabojas 8

 
30.oktobris 2003 9:00

Volkswagen Passat un Sharan iegūst nedaudz uzlabotu dizainu. Arī komforta un aprīkojuma ziņā šis un tas ir mainījies. Tieši kas – lasiet un vērtējiet.

passat.jpg

Drīzumā vajadzētu iznākt Passat jaunajai paaudzei, taču VW nolēmis pagaidīt. Jaunā paaudze pie dīleriem varētu nonākt ne ātrāk kā 2005. gadā. Izrādās, ka nekas nav zaudēts. VW Passat tiek uzlabots, jo kā gan savādāk piesaistīt potenciālos pircējus? Par Sharan nākotni pagaidām vēl nekas nav zināms, taču izmaiņas ir notikušas un abi automobiļi kļuvuši pievilcīgāki.

passat1.jpg

VW Passat saņēmis jaunus spoguļus, kuros iebūvēti pagrieziena rādītāji. Nedaudz piemaksājot, VW Passat var tikt aprīkots ar apsildāmu priekšējo vējstiklu. Cilvēks, kurš saskāries ar šo nebūt nenozīmīgo nieciņu piekritīs, ka šī ekstra ir ļoti noderīga un praktiska. Jaunās ģimenes priecēs fakts, ka blakussēdētāja gaisa spilvenu ir iespējams atslēgt. Kontrollampiņa tagad iebūvēta griestos. Nobeigumā jāpiebilst, ka VW Passat papildus saņems arī divus krāsu toņus.

passat3.jpg

Ne tikai Passat būs pieejams jaunās krāsās – Sharan krāsu palete būs vēl daudzveidīgāka. Starp citu – Spānijā ražotie VW Sharan saņems hromētu priekšējo resti. Arī priekšējais motora pārsegs ieguvis mazliet uzlabotu dizainu. Bez jau iepriekšminētajām pārmaiņām, VW Sharan iegūs pavisam jauna izskata aizmugurējos lukturus. Tāda ekstra kā jumta treliņi tagad būs pieejami hromētā izskatā.

sharan1.jpg

Runājot par Sharan spoguļiem – arī tie pagriezienos iemirdzēsies spilgti oranžā krāsā. Žēl, ka Sharan nav saņēmis jaunus priekšējos spārnus (Passat ir!) – kādreizējās pagrieziena lukturīšu vietas tagad rotā “korķīši”. Ar nožēlu jāatzīst, ka tas ir diezgan primitīvs veids, kā tikt vaļa no liekajiem caurumiem. Ko līdzīgu jau piedzīvoja Mercedes A klases pircēji. Pozitīvs fakts - Sharan būs aprīkots ar elektriski regulējamiem un apsildāmiem spoguļiem sērijveidā.

sharan2.jpg

VW Sharan ar sešu cilindru dzinējiem tagad sērijveidā tiks aprīkoti ar 16 collu alumīnija diskiem un 215/55 riepām. Ar piemaksu šādus diskus un riepas varēs izvēlēties arī citu versiju piekritēji. Vēl lielāku riteņu cienītāji piemaksājot varēs saņemt 17 collu diskus, uz kuriem uzmontētas attiecīga platuma (225) riepas.

sharan5.jpg

Salons priecēs ar jaunām krāsām. Mazliet piemaksājot automobilis tiks aprīkots ar nolokāmiem galdiņiem, kuros ērti ievietot glāzītes. Tagad pieejama arī video sistēma ar DVD.

sharan4.jpg

Ar nožēlu jāpiebilst –  dubultais automātiskais kondicionieris vēl joprojām nav savienojams ar elektriski vadāmo jumta lūku. Lai nu kā – pozitīvas izmaiņas ir notikušas. Vēl patīkamāk dzirdēt, ka VW nekādas izmaiņas automobiļa cenā neparedz.

Shearer, speciāli iauto
Foto: Volkswagen AG

 
Visi komentāri
 
103042. viesis 30.oktobris 2003 9:58
0 0 Atbildēt

Jaunie VW modeļi ir līmenī, prieks skatīties!

103051. viesis 30.oktobris 2003 10:10
0 0 Atbildēt

Ja preizi saprotu, tad tas vairs nav auto, kam pagrieziena raadiitaaji nav iemonteeti spogulos....

Buus man ar vecajai kvatrai no gazika pavarotniki pie spogula jaapiemontee. Un vispaar tuuninga firmaam tagad taads pelans lauks panesiisies...

103095. viesis 30.oktobris 2003 12:43
0 0 Atbildēt

pagriezienlukturi spogulos - cik tas maksaa?

elektriski reguleejams un apsildaams spoguliits virsbuuves kraasa

vien ir ap 200 Ls. + lampinas = apdrosinaataaja nakts murgs.

nez cik spoguliisu gadaa Riigaa vien noskilj?

Laacic

103110. viesis 30.oktobris 2003 13:40
0 0 Atbildēt

Pirmo reizi dzirdu, ka automašīnas var pašas 'uzlaboties', līdz šim tās tika uzlabotas, bet varbūt jaunās tehnoloģijas dara savu... :?

103116. viesis 30.oktobris 2003 14:40
0 0 Atbildēt

Manam 4g vecam auto tādas super-duper fīčas kā elektriskie spieģeļi un elektriskais loga sildītājs un pacēlāji arī ir. Nu un vai šarānam ar to būtu jālielās - kauns par to ka iepriekš tā nebija.

103150. viesis 30.oktobris 2003 23:15
0 0 Atbildēt

Kadreiz krievu laika ziguliem labais spogulis bija navarots tagad tie ir pagriezieni spogulos.Kas sekos talak?

103272. viesis 1.novembris 2003 16:50
0 0 Atbildēt

jaa sharaans rullee

108598. viesis 15.decembris 2003 15:46
0 0 Atbildēt

es tādu gribu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 26

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti