Biķerniekos triumfēja Latvijas motosportisti! 5

 
16.augusts 2004 5:47

Nedēļas nogalē Biķernieku trasē risinājās Baltijas čempionāta motošosejā 4.posms - Siemens Mobile Grand Prix, kurā latviešu braucēji vēlreiz atgādināja par savu profesionalitāti.

Sacensībās Biķernieku trasē piedalījās Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Somijas, Zviedrijas un Ukrainas sportisti. Pēc ilgāka pārtraukuma startēja arī blakusvāģu klases braucēji, Edgars Džeriņš mēģināja uzstādīt Latvijas rekordu braukšanā uz aizmugurējā rata.

LaMSF Motošosejas komisijas vadītājs Tāls Meļķis atzina, ka viņu pārsteidzis neticami lielais skatītāju skaits, kas liecinot par to, ka cilvēki ir gatavi skatīt nopietnas cīņas.

Valstu un komandu ieskaitē pirmajās vietās patlaban ir latviešu braucēji. Nacionālajā B600 klasē uzvarēja mūsu sportists Edgars Džeriņš, arī B1200 klasē Baltijas kausa izcīņā uzvaru guva latvietis Guntis Raģelis. Superbike klasē par līderi kļuva Agris Neija, arī otro vietu izcīnīja mūsu braucējs Bruno Rožkalns. Trešais bija Hanno Velts no Igaunijas. Savukārt Supersport 600 klasē uzvaru guva Juris Svarinskis, atstājot aiz sevis Vladimiru Ivanovu no Krievijas un Joelu Vides no Igaunijas.

Agris Neija pirms kāpšanas uz uzvarētāju pjedestāla atzina, ka šoreiz uzvarēt palīdzējis tas, ka viņš braucis prātīgi, jo viens no konkurentiem brauciena laikā krita. „Ideāls bija arī mans jaunais YAMAHA motocikls – nākamgad konkurentiem mani apdzīt būs vēl grūtāk, jo tad jau būšu pieradis pie jaunā braucamā,” atzina sportists.

LaMSF Motošosejas komisijas vadītājs Tāls Meļķis: „Šīs bija fantastiskas sacīkstes. Mainīgie laika apstākļi padarīja braukšanu sportistiem vēl sarežģītāku, bet uzvarēja stiprākie un patīkami, ka tie bija latvieši!”

Baltijas atklātā čempionāta 5. posms no 11. līdz 12. septembrim risināsies Kauņā, Lietuvā, bet 6. posms – no 18. līdz 19.septembrim Pērnavā, Igaunijā.

 
Visi komentāri
 
135879. viesis 16.augusts 2004 11:44
0 0 Atbildēt

Priex par Agri, dod sim kaadu mociiti gribi, labaakais paliek labaakais. Arii Edzhus malacis. Taa tureet . . .

135886. viesis 16.augusts 2004 12:00
0 0 Atbildēt

KOLOSĀLS pasākums!

Pirmkaart, paldies Džeriņam, Bruno un Martinam Partelpleikam par skatītāju izklaidēšanu =)

Blakusvāģu klases brauciens - super...kauns jau atzīties, bet nekad ko tādu nebiju redzējusi...interesanti...

B600 klases brauciens - Džeriņam 1.vieta...bet PROTAMS, savādāk nemazam nevarēja būt...bet tas nemazam nenozīmē, ka netiek novērtētas Tavas pūles...patiess prieks =)

Vissatraucošākais - Superbike klases brauciens - Bruno...tiešām MALACIS... žēl gan, ka biku nomisējās apdzenot atpalicēju un nācās zaudēt 1.vietu, bet šajā gadījumā, PROTAMS prieks par Agri Neiju (kurš šoreiz gan startēja ar Yamahu nevis, kā ierasts ar Suzuki)

MALAČI puiši!!!

Žēl, protams, ka ir arī tādi, kam nākās izstāties, bet prieks, ka nekā traģiska...

Kopumā...par spīti nelielajām kļūdām izsniegtajā braucēju sarakstā, saulainā laika nepastāvīgumam un vietām slikto komentētāja dzirdamību, manuprāt šis pasākums, IR IZDEVIES! =)

P.S. Nākošreiz gan, lūdzu, neDAUDZ skaļākus aplausus un ovācijas mūsu sportistiem =)

135900. viesis 16.augusts 2004 12:43
0 0 Atbildēt

... nu bet tad Edgars uzstādīja to rekordu vai nē? un ko tieši viņam bij jāsasniedz?

135907. viesis 16.augusts 2004 13:13
0 0 Atbildēt

Laikam neviens nezin ko bija jasasniedz rataa brauksanaa - metrus, sekundes vai km/h?! Taa kaa nekaadi parametri netika fikseeti, tad pienjemu, ka oficials rekords netika uzstadiits.

A pasaakums tiesaam superais. Superbaiku brauciens kreejums visam kreejumam!

135922. viesis 16.augusts 2004 14:25
0 0 Atbildēt

grrr, a es netiku :((((( Bāc, kapēc tāds pasākums pie mums ir tikai 2 x gadā! Prieks par letiņu braucējiem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti