«Kia Sportage» nopelna komplimentus Eiropā 6

 
4.novembris 2004 10:19

Maljorkā notikušo KIA “Sportage” testa braucienu dalībnieki izteikuši komplimentus jaunajam modelim par tā dizainu, lielisko jaudas un vadības kombināciju gan uz lielceļiem, gan bezceļu apstākļos.

- Maljorkā, Spānijā, notikuši jaunā Sportage testa braucieni ar Eiropas žurnālistu un dīleru piedalīšanos
- 2005.gadā Tiek plānots pārdot 160 000 šīs markas auto

Vairāki testa brauciena dalībnieki bijuši patīkami pārsteigti par “Sportage” teicamo sniegumu bezceļa apstākļos un apgalvoja, ka piekares radītā dinamikas sajūta ir kā radīta Eiropas braukšanas apstākļiem.



Vēl jaunais “Sportage” saņēma pozitīvu novērtējumu par tā zemo trokšņu līmei, kā arī par funkcionalitāti un ērtībām, ko piedāvā „Drop & Fold” aizmugurējo sēdekļu sistēma.

Testa braucieniem pa bezceļiem un ātrgaitas šosejām tika piedāvāti 59 pilnas komplektācijas apvidus auto, kas aprīkoti ar 2.0 vai 2.7l benzīna, vai arī 2.0l dīzeļdzinējiem. Testos piedalījās vairāk nekā 300 mediju pārstāvji un dīleri no 24 valstīm – Francijas, Vācijas, Lielbritānijas, Itālijas, Spānijas, Krievijas, uc.

Pilnībā pārveidotais, jaunais 2005.gada Sportage ir radikāli atšķirīgs auto, salīdzinot ar tā robusto priekšgājēju – jaunais modelis ir gan sportiskāks, gan elegantāks. Sportage ir garāka un platāka riteņu bāze nekā iepriekšējās paaudzes modelim, kas piedāvā plašāka un vieglāk kombinējama interjera kombināciju ar labāku aerodinamiku klusākai un izsmalcinātākai braukšanai.


Vairāk par Kia Sportage skaties šeit...
”Sekojot lieliskajiem Sorento panākumiem, mēs esam pārliecināti, ka Sportage būs modelis, kas vēl vairāk spodrinās Kia zīmolu” saka Kims Jong-Hvans (Yong-Hwan Kim), Kia Motors viceprezidents. “Šis jaunākais modelis mūsu modeļu līnijā ir radīts, lai uzrunātu jaunus patērētājus ar aktīvu dzīvesveidu, un turpinātu Kia markas moto –aizraujošs un pieejams – attīstību.”

Sportage sacentīsies vienā no industrijas visstraujāk augošajiem segmentiem, kurā ir tādi modeļi kā Toyota RAV4, Honda CRV un Ford Escape.

Jaunais Kia Sportage dīleru salonos Eiropā parādīsies jau šomēnes, un 2005.gadā Kia plāno pasaulē pārdot 160 000 Sportage modeļa automašīnas.

****
“Kia Motors Corporation” (www.kiamotors.com), kas 2004.gadā atzīmēs kompānijas 60 gadu jubileju, ir viena no visstraujāk augošajām autobūves kompānijām pasaulē. “Hyundai-Kia Automotive Group” ietvaros līdz 2010.gadam KIA plāno kļūt par vienu no 5 lielākajām pasaules autobūves kompānijām pasaulē. 15 KIA ražošanas un montāžas uzņēmumi, kas izvietoti 12 valstīs, katru gadu saražo vairāk nekā miljonu automašīnu, kas tiek pārdotas un apkoptas ar izplatītāju un dīleru tīkla palīdzību vairāk nekā 190 pasaules valstīs. KIA ir vecākais Korejas automašīnu ražošanas uzņēmums, kurš dibināts 1944.gadā. KIA strādā 30 000 darbinieku un uzņēmuma ikgadējie ieņēmumi sasniedz 12 miljardus ASV dolāru. “Kia Motors” ir Austrālijas tenisa turnīra “Australian Tennis Open” ģenerālsponsors, kā arī Deivisa Kausa izcīņas tenisa turnīru sponsors Eiropas/Āfrikas reģionā.

 
Visi komentāri
 
146625. viesis 4.novembris 2004 11:09
0 0 Atbildēt

cena?

146628. viesis 4.novembris 2004 11:16
0 0 Atbildēt

Un tik un tā nepārliecina....

146660. viesis 4.novembris 2004 14:08
0 0 Atbildēt

NU, JOHAIDII... TIE KIA UN HYUNDAI SPRAUCAS KUR VAR... PIEPOTEES PILNAS SMADZENES AR SAVAAM DIZHREKLAAMAAM UN SHITAADIEM TE INFO KAA UZSLAVAS, PAARDOTI TIK UN TIK... SVIESC. UN BEIGAAS VEEL UZKJERSHOS KAADAM LEETAM LIIZINGA PIEDAAVAAJUMAM...

146664. viesis 4.novembris 2004 14:20
0 0 Atbildēt

Vizuāli dabā jau tas hjondē tuksons (ar ko tas Sportage ir dvīņi) izskatās visnotaļ labi.

Bet.

2.7 V6 bīdelim ir neierasti zemi maksimālā griezes momenta un jaudas lielumi. Plus vēl komplektā nāk 4-pakāpju automāts, ar kuru viens Maskavas žurnālists censdamies nespēja dabūt patēriņu zem 15l/100km.

Ar 2.0 benzīna un dīzeļa dzinējiem jau tā dinamika manā subjektīvā skatījienā paliek dikti nepievilcīga.

146701. viesis 4.novembris 2004 19:54
0 0 Atbildēt

"“Sportage” saņēma pozitīvu novērtējumu par tā zemo trokšņu *līmei*" :)

147604. viesis 11.novembris 2004 14:10
0 0 Atbildēt

Gasjam...nu esmu braucis ar to Hjundai Tjuksonu 2.0dizeli un 4steptroniks...zini,ir braukts ar pedejiem Ml,,Pajero,cruiseriem...visa visuma iespaids cena + kvalitate palika labs....gaita masinai laba,izolacija ka pa brinumu ari laba,telpas pietiek...eed videji 11l dizeliti...caurejamiba laba un garantija 5 gadi....a ko vairak var nopirkt par 25000 eur no dzipiem un pilnigi jaunu???(tjuksonam pa 23 eur bija pilna versija,adas,klimas,elektro,steptroniki,utt) ....japani spiez uz mums ja,bet paliek jau ta kvalitate labaka,paliek...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti